Goedkope opdekdeuren: Tot 30% voordeel!

Bekijk hier het overzicht goedkope opdekdeuren en ontdek onze kortingen oplopend tot wel 30%. Kies een deur van uw voorkeur en stel de deur vervolgens verder samen met behulp van onze eenvoudige stappen in de configurator. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw deur? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak voor onze inmeetservice.

Maten opmeten

Als u uw goedkope opdekdeuren gaat samenstellen, dan is het belangrijk dat u de maten goed opmeet. Een goedkope opdekdeur moet u anders opmeten dan een stompe deur. Dit doet u als volgt:

  • Meet de breedtemaat van de oude deur aan de binnenkant op, reken de opdekrand niet mee
  • Doe dit op drie verschillende plekken; onder, midden en boven
  • Meet de hoogtemaat op door de buitenzijde van de deur inclusief opdekrand te maten

Als u er niet zeker van bent of u de juiste maten heeft, dan kunt gebruik maken van onze inmeetservice. Onze deurenspecialist komt dan bij u langs om alle maten op te meten en om u te voorzien van persoonlijk advies.

Verschil tussen een goedkope opdekdeur en een stompe deur

Om zeker te weten dat u een goedkope opdekdeur nodig heeft is het verstandig om het verschil te weten tussen een opdekdeur en een stompe deur. Om te bepalen welk type deur u heeft moet u kijken naar het kozijn. Het kozijn bepaalt namelijk wat voor type deur u heeft. In deze afbeelding ziet u wat het verschil is:

Het verschil zit hem in de manier waarop de deur in het kozijn valt. Een goedkope opdekdeur valt namelijk gedeeltelijk in het kozijn en wordt afgehangen met paumelle scharnieren, dit zijn een speciale soort scharnieren. Een stompe deur valt helemaal in het kozijn. Twijfelt u alsnog over wat type deur u heeft? Dan kunt een foto opsturen van uw kozijn en de zijkant van de deur. Wij helpen u graag bij de juiste keuze maken, u ontvangt van ons de benodigde informatie om de juiste deur te bestellen. Of u nu een stompe deur met glas of een opdekdeur met glas heeft, wij hebben de totale deuroplossing voor u!

Opdekdeuren goedkoop: Veel gestelde vragen

Wij beantwoorden graag een aantal veel gestelde vragen over onze opdekdeuren goedkoop.

Hebben jullie een montageservice?

Wilt u de deuren niet zelf monteren? Dan kunt u gebruik maken van onze montageservice. De monteurs komen bij u langs en monteren de goedkope opdekdeuren snel en vakkundig. Er zijn hier wel kosten aan verbonden. Hoe hoog deze kosten zijn, is afhankelijk van het aantal opdekdeuren dat u heeft besteld. De kosten voor de montageservice kunt u bekijken aan het einde van het configuratieproces in de prijsopgave.

Kan ik jullie goedkope opdekdeuren bekijken in een showroom?

U kunt onze goedkope opdekdeuren in het echt bekijken in een van onze showrooms. Bezoek ons in:

  • Hoofddorp
  • Purmerend
  • Breda

Bezoek onze showrooms en ontvang persoonlijk advies voor uw goedkope opdekdeur. Bekijk ook direct de mogelijkheden voor onze prachtige Louvre deuren!

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

©2018 Deurengigant.nl