Showrooms

Bekijkt u onze binnendeuren liever in levende lijve? Bezoekt u dan een van onze showrooms. 6 dagen per week staan onze medewerkers klaar om u uitgebreid te adviseren.

BELANGRIJK: Wegens grote drukte op de zaterdagen, lukt het ons niet om op zaterdag een passende offerte voor u te maken. We kunnen iedereen goed informeren, maar een offerte maken we graag door de weeks voor u.

PURMEREND

 

HOOFDDORP

 

BREDA

Nijverheidsweg 10
1442LD PURMEREND
  J.C. Beetslaan 41
2131AH HOOFDDORP
  Laagsteen 2
4815PH BREDA
         
   
Grotere kaart weergeven   Grotere kaart weergeven   Grotere kaart weergeven

 

Showrooms in Breda, Hoofddorp en Purmerend

Onze ruime showrooms zijn voorzien van deurpresentaties van de merken CanDo, Svedex en Moodplus. Tijdens de openingstijden kunt u altijd langs komen om alle mogelijkheden te bekijken en om advies te krijgen van onze adviseurs.

Uw bezoek aan de showroom voorbereiden?

Wanneer u een schets heeft met ruwe maten, een tekening met maten of een kladje met uw ideeën, dan kunnen wij u een passende offerte doen. Betreft het een moeilijke ruimte, neemt u ook een foto, dan krijgen wij een beter idee van de situatie.

Wat voor soort scharnieren heeft u? Waar wordt de deur voor gebruikt? Hoogte van slotgat of scharnieren? Welke draairichting heeft de deur?

Des te meer u reeds overwogen heeft, des te beter kunnen wij u van dienst zijn.

Afhaallocatie?

Onze showrooms zijn geen afhaallocatie.

De nieuwe deur is in het vizier. Vol enthousiasme heeft u de deur samengesteld in ons configuratiemenu. U kunt niet wachten tot de deur er eíndelijk is. Maar toch zit u met een knoop in uw maag. Want als het aan uw tijdschema of twee linkerhanden ligt, blijft de nieuwe deur in zijn verpakking gewikkeld.

Bespaar tijd en moeite, maak gebruik van onze montageservice voor de nieuwe deuren. Onze vakkundige monteurs komen bij u langs om de deur perfect te monteren.

Montageservice deuren: zo werkt het

De montageservice is eenvoudig te regelen. Wanneer u de deur bestelt in het configuratiemenu, kunt u als laatste optie de montageservice aanvinken. In het winkelmandje verschijnt direct de prijs, zo weet u exact waar u aan toe bent.

Nadat de nieuwe deur bij ons magazijn geleverd is, nemen wij contact met u op om een geschikte datum te prikken voor de montage van de deur.

Enkele aandachtspunten:

  • Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.
  • Wij meten deuren in én monteren deuren, door het hele land. Met uitzondering van de waddeneilanden.
  • De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Zelf monteren?

Als u uw deuren zelf wilt monteren, dan kunt u hieronder naar de montage instructies van de desbetreffende deuren:

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl