Showrooms

Bekijkt u onze binnendeuren liever in levende lijve? Bezoekt u dan een van onze showrooms. 6 dagen per week staan onze medewerkers klaar om u uitgebreid te adviseren.

BELANGRIJK: Wegens grote drukte op de zaterdagen, lukt het ons niet om op zaterdag een passende offerte voor u te maken. We kunnen iedereen goed informeren, maar een offerte maken we graag door de weeks voor u.

PURMEREND

 

HOOFDDORP

 

BREDA

Nijverheidsweg 10
1442LD PURMEREND
  J.C. Beetslaan 41
2131AH HOOFDDORP
  Laagsteen 2
4815PH BREDA
         
   
Grotere kaart weergeven   Grotere kaart weergeven   Grotere kaart weergeven

 

Showrooms in Breda, Hoofddorp en Purmerend

Onze ruime showrooms zijn voorzien van deurpresentaties van de merken CanDo, Svedex en Moodplus. Tijdens de openingstijden kunt u altijd langs komen om alle mogelijkheden te bekijken en om advies te krijgen van onze adviseurs.

Uw bezoek aan de showroom voorbereiden?

Wanneer u een schets heeft met ruwe maten, een tekening met maten of een kladje met uw ideeën, dan kunnen wij u een passende offerte doen. Betreft het een moeilijke ruimte, neemt u ook een foto, dan krijgen wij een beter idee van de situatie.

Wat voor soort scharnieren heeft u? Waar wordt de deur voor gebruikt? Hoogte van slotgat of scharnieren? Welke draairichting heeft de deur?

Des te meer u reeds overwogen heeft, des te beter kunnen wij u van dienst zijn.

Afhaallocatie?

Onze showrooms zijn geen afhaallocatie.

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

 
 
 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl