Hoe bestel ik bij deurengigant

U kunt op onze website zelf uw deuren (op maat) samenstellen. Bent u tevreden over product en prijs? Dan kunt u uw deuren ook meteen online bestellen. 

Deuren samenstellen 

U kunt uw deuren en accessoires zelf online samenstellen in onze configurators. In de configurators geeft u uw wensen op:

  • afmetingen, randafwerking en draairichting
  • type slot
  • deurbeslag
  • andere accessoires

In de configurators ziet u ook meteen hoeveel het door u samengestelde product kost. Tevreden over onze prijzen? Dan kunt u uw product direct online bestellen!

Veilig online bestellen


Deurengigant is gecertificeerd door Thuiswinkel.org zodat u zeker weet dat u bij ons veilig online kunt bestellen. Als u uw configuratie wilt bestellen of als offerte in uw mailbox wilt ontvangen, vragen wij om uw gegevens. De pagina’s waarop u uw gegevens invult, zijn middels een SSL certificaat beschermd. Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen om uw maatwerk bestelling te bevestigen en te bezorgen. U kunt ervoor kiezen een ander afleveradres op te geven. Ook als u via iDEAL aanbetaalt, gebeurt dit via een beveiligde verbinding.
 

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

 
 
 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl