Hoe bestel ik bij deurengigant

Veilige omgeving
Deurengigant.nl is een veilige webwinkel. Wanneer u uw configuratie wilt bestellen of als offerte in uw mailbox wilt ontvangen, dan vragen wij om uw gegevens. De pagina's waarop u bij ons uw gegevens invult zijn met een SSL certificaat beschermd. Ook als u middels iDEAL een betaling doet, gebeurt dit via een beveiligde verbinding.

Een keuze maken
Als u een keuze uit de verschillende typen deuren heeft gemaakt, dan kunt u via de overzichtspagina - middels het handige filter, of na het bekijken van alle mogelijke - een deur selecteren. Op deze detailpagina kunt u uw keuze verfijnen.

Accessoires
U kunt bij uw deuren diverse accessoires bestellen om uw bestelling te completeren.

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl