Voordelen Deurengigant.nl

Klanten die hun (maatwerk) deur(en) bestellen bij DeurenGigant profiteren van een heleboel voordelen. Wij hebben alle voordelen nog even voor u op een rijtje gezet.

Breed assortiment

Bij ons heeft u een zeer ruime keuze uit kwaliteitsdeuren van A-merken en de hierbij behorende accessoires.

Inmeet service

Voor € 65,- bieden wij ook een optionele inmeetservice aan. Zo bent u verzekerd dat de bestelde producten perfect aanpassen bij uw woning. De inmeetservice vind u als u een keuze heeft gemaakt in de deurconfiguratie.

 

Bekende deurenmerken

Wij bieden uitsluitend kwaliteitsdeuren aan. Cando binnen- en buitendeuren,  Svedex binnendeuren en Moodplus binnen- en buitendeuren. Veel deuren zijn ook in maatwerk te bestellen.

Totaaloplossing

Bij Deurengigant.nl.nl regelt u alles in één keer: de juiste deuren, de juiste accessoires, levering bij u thuis en vakkundige montage. U hoeft nergens meer naar om te kijken.

Voordelige prijzen

Door de goede relatie met onze leveranciers zijn onze prijzen doorgaans tot 30% lager dan bij de bouwmarkten en speciaalzaken.

Advies en Service

Deuren kopen doet u niet dagelijks. Op onze website bieden we veel praktische tips en adviezen, zodat u eenvoudig de juiste deuren kunt vinden.

Montageservice

Deuren monteren doet u niet dagelijks. U heeft hier ervaring en het juiste gereedschap voor nodig. Daarom bieden wij u onze montageservice aan.

Gratis levering boven € 750,-

Als u in onze webshop voor meer dan € 750,- bestelt, nemen wij de leveringskosten voor onze rekening.

Veilig en betrouwbaar

  • Het Certificaat Thuiswinkel Waarborg zorgt er voor dat u zeker weet dat wij een betrouwbare partij zijn en ons houden aan online gedragsregels.
  • U kunt veilig betalen met iDEAL of met uw pinpas bij aflevering.

 

 
 

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

 
 
 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl