Voordelen Deurengigant.nl

Klanten die hun (maatwerk) deur(en) bestellen bij DeurenGigant profiteren van een heleboel voordelen. Wij hebben alle voordelen nog even voor u op een rijtje gezet.

Breed assortiment

Bij ons heeft u een zeer ruime keuze uit kwaliteitsdeuren van A-merken en de hierbij behorende accessoires.

Inmeet service

Voor € 65,- bieden wij ook een optionele inmeetservice aan. Zo bent u verzekerd dat de bestelde producten perfect aanpassen bij uw woning. De inmeetservice vind u als u een keuze heeft gemaakt in de deurconfiguratie.

 

Bekende deurenmerken

Wij bieden uitsluitend kwaliteitsdeuren aan. Cando binnen- en buitendeuren,  Svedex binnendeuren en Moodplus binnen- en buitendeuren. Veel deuren zijn ook in maatwerk te bestellen.

Totaaloplossing

Bij Deurengigant.nl.nl regelt u alles in één keer: de juiste deuren, de juiste accessoires, levering bij u thuis en vakkundige montage. U hoeft nergens meer naar om te kijken.

Voordelige prijzen

Door de goede relatie met onze leveranciers zijn onze prijzen doorgaans tot 30% lager dan bij de bouwmarkten en speciaalzaken.

Advies en Service

Deuren kopen doet u niet dagelijks. Op onze website bieden we veel praktische tips en adviezen, zodat u eenvoudig de juiste deuren kunt vinden.

Montageservice

Deuren monteren doet u niet dagelijks. U heeft hier ervaring en het juiste gereedschap voor nodig. Daarom bieden wij u onze montageservice aan.

Veilig en betrouwbaar

  • Het Certificaat Thuiswinkel Waarborg zorgt er voor dat u zeker weet dat wij een betrouwbare partij zijn en ons houden aan online gedragsregels.
  • U kunt veilig betalen met iDEAL of met uw pinpas bij aflevering.

 

 
 
 
 
 
 

De nieuwe deur is in het vizier. Vol enthousiasme heeft u de deur samengesteld in ons configuratiemenu. U kunt niet wachten tot de deur er eíndelijk is. Maar toch zit u met een knoop in uw maag. Want als het aan uw tijdschema of twee linkerhanden ligt, blijft de nieuwe deur in zijn verpakking gewikkeld.

Bespaar tijd en moeite, maak gebruik van onze montageservice voor de nieuwe deuren. Onze vakkundige monteurs komen bij u langs om de deur perfect te monteren.

Montageservice deuren: zo werkt het

De montageservice is eenvoudig te regelen. Wanneer u de deur bestelt in het configuratiemenu, kunt u als laatste optie de montageservice aanvinken. In het winkelmandje verschijnt direct de prijs, zo weet u exact waar u aan toe bent.

Nadat de nieuwe deur bij ons magazijn geleverd is, nemen wij contact met u op om een geschikte datum te prikken voor de montage van de deur.

Enkele aandachtspunten:

  • Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.
  • Wij meten deuren in én monteren deuren, door het hele land. Met uitzondering van de waddeneilanden.
  • De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Zelf monteren?

Als u uw deuren zelf wilt monteren, dan kunt u hieronder naar de montage instructies van de desbetreffende deuren:

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl