Voordelen Deurengigant.nl

Een deur bestellen bij Deurengigant.nl heeft vele voordelen:

Breed assortiment

Bij ons heeft u een zeer ruime keuze uit kwaliteitsdeuren van A-merken.

Inmeet service

Voor €50,- bieden wij ook een optionele inmeetservice aan. Zo bent u verzekerd dat de bestelde producten perfect aanpassen bij uw woning.

Bekende deurenmerken

Wij bieden uitsluitend kwaliteitsdeuren aan. Cando binnendeuren en Svedex binnendeuren voor de standaardmaten, maar ook voor al uw maatwerk.

Totaaloplossing

Bij Deurengigant.nl.nl regelt u alles in één keer: de juiste deuren, de juiste accessoires, levering bij u thuis en vakkundige montage. U hoeft nergens meer naar om te kijken.

Voordelige prijzen

Door de goede relatie met onze leveranciers zijn onze prijzen doorgaans tot 30% lager dan bij de bouwmarkten en speciaalzaken.

Advies en Service

Deuren kopen doet u niet dagelijks. Op onze website bieden we veel praktische tips en adviezen, zodat u eenvoudig de juiste deuren kunt vinden.

Montageservice

Deuren monteren doet u niet dagelijks. U heeft hier ervaring en het juiste gereedschap voor nodig. Daarom bieden wij u onze montageservice aan.

Gratis levering boven € 750,-

Als u in onze webshop voor meer dan € 750,- bestelt, nemen wij de leveringskosten voor onze rekening.

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl