Veel gestelde vragen

Kan ik zelf ook de deuren monteren?

Ja, natuurlijk is dat mogelijk. Twijfelt u of u het zelf kunt, dan adviseren wij u om dit door onze vakmensen te laten doen. Dit scheelt u namelijk veel tijd. Hoe meer deuren u bestelt, hoe lager het montagebedrag per deur wordt.

Wanneer heb ik een stompe deur nodig?

Een stompe deur past alleen in een diepe sponning. Doorgaans zijn alle buitendeuren stompe deuren. Voor uw binnendeuren gebruikt u ook stompe deuren zodra de sponning diep is. Dan past er namelijk alleen een stompe deur in. Het is overigens wel mogelijk om van een diepe sponning een sponning te maken die ook geschikt is voor opdekdeuren.

Wat kost het om deuren te laten monteren?

De montagekosten hangen af van het aantal deuren dat u bij ons bestelt en van het type deuren dat u bestelt. De montagekosten worden tijdens het bestellen heel duidelijk in beeld gebracht, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Komen jullie ook de deuren inmeten?

Het inmeten van deuren is vrij eenvoudig, maar mocht u er niet uitkomen, kunt u gebruik maken van onze inmeetservice. Wij geven u helder uitleg en advies, zodat u zelf de juiste maten voor uw deuren kunt bepalen.

Wat is de levertijd van jullie deuren?

De meeste deuren worden uit voorraad geleverd. De reguliere levertijd bedraagt dan circa acht tot tien  werkdagen voor de meeste Cando deuren. Voor Svedex deuren geldt een levertijd van circa vijftien werkdagen. Bij deuren die op maat gemaakt zijn of bij bestellingen met extra accessoires kan de levertijd langer zijn. 

Moeten de deuren nog geverfd worden?

Bepaalde deuren uit ons assortiment zijn al afgelakt. Het is ook mogelijk om ongelakte deuren te bestellen en zelf de deuren te lakken. Daarnaast moeten sommige deuren nog op maat gemaakt worden. Deze deuren moeten ook nog deels gelakt worden. Het hangt dus af van uw eigen keuze.

Kan ik de deuren retourneren?

Deuren waarbij het glas in de fabriek is geplaatst en/of deuren waarbij bewerkingen zijn aangebracht kunnen niet worden geruild. Dit soort deuren vallen onder de noemer maatwerk en maatwerk valt buiten het herroepingsrecht. Cando Board deuren en Svedex deuren vallen ook buiten het herroepingsrecht.

Standaarddeuren kunnen worden geretourneerd; Het speciale deurentransport komt de deur ook weer ophalen en onze kostprijs hiervoor bedraagt 75 euro voor de eerste deur. Per extra deur wordt 20 euro in rekening gebracht. Op maat gemaakte deuren kunnen niet worden geretourneerd, het beslag en de overige accessoires wel.

Losse accessoires (deurbeslag van Svedex uitgesloten) mag u retourneren.U hebt een bedenktijd van 14 dagen. Let er wel op dat als u terugbetaling van het volledige aankoopbedrag wenst, de artikelen ongebruikt en onbeschadigd worden geretourneerd en indien mogelijk in de originele staat van de verpakking zijn verpakt. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."Leest u onze algemene voorwaarden voor meer informatie over retourneren.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Bij het plaatsen van een bestelling is het nodig uw persoonlijke gegevens in te vullen. Uw gegevens worden zorgvuldig bewaard. Wij gebruiken uw gegevens niet voor andere doeleinden en verstrekken uw gegevens niet aan derden. Wij hechten veel waarde aan uw privacy.

Hebben jullie ook een showroom?

Ja, zelfs drie. Een in Breda, in Hoofddorp en een in Purmerend. Onze website is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. U kunt onze collega's van de helpdesk bereiken van 09.00 tot 17.00 uur.

 
 
 
 
 
 
 
 

De nieuwe deur is in het vizier. Vol enthousiasme heeft u de deur samengesteld in ons configuratiemenu. U kunt niet wachten tot de deur er eíndelijk is. Maar toch zit u met een knoop in uw maag. Want als het aan uw tijdschema of twee linkerhanden ligt, blijft de nieuwe deur in zijn verpakking gewikkeld.

Bespaar tijd en moeite, maak gebruik van onze montageservice voor de nieuwe deuren. Onze vakkundige monteurs komen bij u langs om de deur perfect te monteren.

Montageservice deuren: zo werkt het

De montageservice is eenvoudig te regelen. Wanneer u de deur bestelt in het configuratiemenu, kunt u als laatste optie de montageservice aanvinken. In het winkelmandje verschijnt direct de prijs, zo weet u exact waar u aan toe bent.

Nadat de nieuwe deur bij ons magazijn geleverd is, nemen wij contact met u op om een geschikte datum te prikken voor de montage van de deur.

Enkele aandachtspunten:

  • Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.
  • Wij meten deuren in én monteren deuren, door het hele land. Met uitzondering van de waddeneilanden.
  • De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Zelf monteren?

Als u uw deuren zelf wilt monteren, dan kunt u hieronder naar de montage instructies van de desbetreffende deuren:

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl