Honingraat deur: tot 30% korting

De zoektocht naar een geschikte deur is eenvoudig wanneer de wensen net zo eenvoudig zijn. Zoekt u een standaard deur zonder al te veel poespas? Dan is een honingraat deur een goede keus. De honingraat deur bestaat uit een boarddeur gevuld met honingraat. Dit zorgt ervoor dat de deur licht van gewicht is en extra voordelig.

Voordelige honingraat deur

De huidige deur heeft inmiddels heel wat te voortduren gekregen. De krassen en strepen zijn niet meer weg te werken met een goede onderhoudsbeurt. Gelukkig zijn de honingraat deuren heel voordelig. Dit komt omdat de honingraat kern een relatief goedkoop materiaal is. Schaf een nieuwe honingraat deur aan en profiteer van de voordelen van Deurengigant.

In onze configurator kunt u de deur honingraat zelfs nog aanpassen op uw wensen. Zo kunt u kiezen voor een stompe of opdek honingraat deur. Heeft u speciale wensen voor de maten? Geen probleem. In onze configurator kunt u kiezen tussen een aantal standaardmaten.

Dit is het nadeel van de honingraat deur

Elk voordeel heeft zijn nadeel. En visa versa. Om ervoor te zorgen dat u de juiste verwachtingen heeft van deze honingraat deur, noemen we natuurlijk ook het nadeel. Een deur met honingraat heeft als nadeel dat het minder isolerend is. Honingraat deuren zijn gemaakt van stevig karton of van hardboard. De deur heeft zijn naam te danken aan de honingraatstructuur aan de binnenzijde van de deur.

Minder isolerend, dat hoéft natuurlijk geen probleem te zijn. Zit de betreffende kamer niet lawaaiige plek of zijn de buitenste deuren extra isolerend? Dan heeft u weinig tot geen last van de verminderde isolatie van deze honingraat deur. Bent u op zoek naar binnendeuren van honingraat, dan zijn de CanDo boarddeuren een goed idee. 

Ontwerp de honingraat deur zelf

Een honingraatdeur is eenvoudig van aard, maar natuurlijk is de deur helemaal te stijlen naar wens. Zo kunt u zelf de maten aangeven, de draairichting en het type slot. Bepaal ook zelf het type deurklink en het aantal scharnieren.

Geniet van al onze voordelen:

  • Handige ontwerptool
  • Gratis bezorging vanaf €750,-
  • Vakkundige montageservice
  • Professionele inmeetservice
  • Laagste prijsgarantie

De nieuwe deur is in het vizier. Vol enthousiasme heeft u de deur samengesteld in ons configuratiemenu. U kunt niet wachten tot de deur er eíndelijk is. Maar toch zit u met een knoop in uw maag. Want als het aan uw tijdschema of twee linkerhanden ligt, blijft de nieuwe deur in zijn verpakking gewikkeld.

Bespaar tijd en moeite, maak gebruik van onze montageservice voor de nieuwe deuren. Onze vakkundige monteurs komen bij u langs om de deur perfect te monteren.

Montageservice deuren: zo werkt het

De montageservice is eenvoudig te regelen. Wanneer u de deur bestelt in het configuratiemenu, kunt u als laatste optie de montageservice aanvinken. In het winkelmandje verschijnt direct de prijs, zo weet u exact waar u aan toe bent.

Nadat de nieuwe deur bij ons magazijn geleverd is, nemen wij contact met u op om een geschikte datum te prikken voor de montage van de deur.

Enkele aandachtspunten:

  • Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.
  • Wij meten deuren in én monteren deuren, door het hele land. Met uitzondering van de waddeneilanden.
  • De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Zelf monteren?

Als u uw deuren zelf wilt monteren, dan kunt u hieronder naar de montage instructies van de desbetreffende deuren:

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl