Filters x

Verfijn zoekresultaten X

Recent bekeken

STOMPE DEUR KOPEN: PAK UW VOORDEEL

Er zijn twee verschillende type deuren verkrijgbaar, een stompe deur en opdekdeur. Stompe deuren komen in principe het meeste voor omdat alle buitendeuren in de regel stompe deuren zijn. Bij een binnendeur is dit anders. Daar bepaalt het kozijn wat voor type deur het is. Een kozijn met een ‘diepe’ sponning is alleen geschikt voor een stompe deur. Het grote voordeel van stompe deuren is dat deze minder inbraakgevoelig is.

/p>

BREED ASSORTIMENT STOMPE DEUREN

Het assortiment van stompe deuren is zeer breed. Alle deuren zijn namelijk verkrijgbaar als stompe deur. U kunt deze eenvoudig online bestellen. Wanneer u een type deur hebt geselecteerd kunt u bij de eerste stap van het configureren van de deur de keuze maken voor een randafwerking. Sommige deuren hebben maar één optie, andere dus twee. Bijna alle binnendeuren zijn zowel in de opdek als stompe variant leverbaar.

STEL ZELF UW STOMPE BINNENDEUR SAMEN

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan stompe deuren. Deze kunt u zelf eenvoudig online bestellen. Stel de deur zelf samen met behulp van de configurator. Doorloop de eenvoudige stappen en geniet van uw stompe binnendeur.

 1. De deur samenstellen Hier kiest u voor een standaard of maatwerk deur. Vervolgens kiest u de maten van de deur, u moet de deur dus eerst opmeten. Nadat u deze hebt ingevuld kunt u kiezen voor een type randafwerking. Kies voor stomp als u een stompe deur wilt. Kies vervolgens de draairichting van de deur
 2. Kies vervolgens het merk deur dat u wilt. U krijgt een overzicht te zien van alle beschikbare merken
 3. Kies vervolgens een slot voor de deur. U kunt ook kiezen voor geen slot
 4. Kies een type deurkruk voor de stompe binnendeuren
 5. Kies scharnieren voor de stompe binnendeur
 6. Kies als laatste een eventuele accessoire zoals bijvoorbeeld een deurkozijn

 Als u alle stappen hebt doorlopen krijgt u aan het einde een overzichtelijk prijsopgave te zien.

HEB IK EEN STOMPE BINNENDEUR OF EEN OPDEKDEUR?

Een vraag die veel voorkomt is ‘wat is een stompe deur?’ en ‘wat is het verschil met een opdekdeur?’ Om te bepalen of u een stompe binnendeur hebt of een opdekdeur moet u kijken naar het kozijn. Het huidige kozijn bepaalt namelijk welk type het is. De onderstaande afbeelding laat zien wat het verschil is:


Bij een houten kozijn met stompe deur, valt de stompe deur in zijn geheel in het kozijn en wordt het afgehangen aan scharnieren. Een opdekdeur valt gedeeltelijk op het kozijn en wordt afgehangen met speciale paumelle scharnieren. Als u niet precies weet wat u heeft, dan helpen wij u graag bij het maken van een goede keuze. Stuur een foto van uw kozijn en deur (de zijkant). Vervolgens ontvangt u van ons de benodigde informatie omtrent de deur. Het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor de stompe deur afhangen.

> terug naar alle deuren.

STOMPE DEUREN BIJ DEURENGIGANT.NL

Naast het zeer brede assortiment van stompe deuren heeft u ook de beschikking over aantal andere voordelen:

 • In vergelijking met de bouwmarkten voordeel tot 30%!
 • Inmeet- en montageservice voor uw deur stomp
 • Naast stompe deuren bieden we een compleet aanbod van deuren aan, inclusief accessoires
 • Ook boarddeur stomp in het assortiment!
 • Deurengigant.nl de grootste online stompe deur speciaalzaak van Nederland
 • Persoonlijk advies en service

Liever een andere deur? Naast stompe deuren vindt u bij Deurengigant ook Cando deuren, tuindeuren, houten deuren, achterdeuren en nog veel meer!

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl