Bezorgen

Uw bestelling wordt met een gespecialiseerd meubeltransport bij u thuis of op de zaak bij u afgeleverd. Voor de bezorging wordt eerst een afspraak met u gemaakt, waarbij de bezorging altijd plaatsvindt op een werkdag.
 

Landelijke bezorging

Wij bezorgen door heel Nederland. Woont u op de Waddeneilanden? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen uw bestelling afleveren bij één van de bedrijven aan de kust, die uw bestelling naar uw eiland kunnen vervoeren. De kosten hiervan zijn niet inclusief, u krijgt een rekening van het betreffende bedrijf.
   

Bezorging op afspraak

Onze transporteur neemt contact met u op om een afspraak te maken voor de bezorging. Bezorging vindt altijd plaats op een werkdag (maandag t/m vrijdag), dus niet op zaterdag of zondag.

 

Aflevering op begane grond

Alle bestellingen worden op de begane grond afgeleverd. Als u in een flat of appartement op een hogere verdieping woont, wordt uw bestelling beneden in de hal afgeleverd. Als u van onze montageservice gebruikt maakt, tilt onze monteur uw bestelling naar boven. Wel in alle redelijkheid natuurlijk. Woont u 10 hoog en past uw bestelling niet in de lift? Dan zal een tweede monteur moeten helpen. In dat geval worden extra kosten in rekening gebracht.
 

Bezorgkosten

Orders met een waarde hoger dan €750,- bezorgen wij gratis door heel Nederland. Is de orderwaarde lager, dan brengen wij maar €35,- in rekening. Woont u op een van de waddeneilanden? Neem dan contact met ons op. 

Heeft u een afspraak gemaakt met onze transporteur en u bent op het moment van afspraak niet thuis? Dan wordt € 100,- extra in rekening gebracht. Uw bestelling moet immers opnieuw opgeslagen en bezorgd worden. 

  

Bezorging per post

Wanneer u losse accessoires bestelt, versturen wij deze met PostNL. U ontvangt hiervoor geen track en trace.

Verzendkosten losse onderdelen / accessoires
- tot 10 Kilo €6,75;
- zwaarder dan 10 kilo worden bestellingen in meerdere verpakkingen verpakt. Per pakket rekenen wij €6,75.
Bent u niet thuis ten tijde van levering ontvangt u van PostNL een briefje met verdere instructies.   

Afhalen van uw bestelling

U kunt uw bestelling ook zelf afhalen in Werkendam (Nederland). Let op, hier ligt geen voorraad. Hier wordt uw deur bezorgd nadat u deze besteld heeft. Als uw deur bij ons geleverd is nemen wij contact met u op om een afhaalafspraak te maken.

 
 
 
 
 

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

 
 
 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl