Bezorgen

Professioneel transport
Het vervoer van uw bestelling is bij ons in goede handen. Vakbekwame chauffeurs zorgen ervoor dat uw bestelling op een correcte wijze bij u thuis, op de zaak of bij uw klant wordt afgeleverd. Met middelgrote vrachtwagens bezorgen wij bestellingen door heel het land (met uitzondering van de waddeneilanden).

Orders met een waarde hoger dan €750,- bezorgen wij gratis door heel Nederland. Is de orderwaarde lager, dan brengen wij maar €35,- in rekening. Met uitzondering van de wadden eilanden, in deze gevallen kunnen wij bij het adres van de vervoerder bezorgen die een lijndienst met het betreffende eiland heeft.
Heeft u een afspraak gemaakt met onze transporteur en u bent op het moment van afspraak niet thuis? Dan wordt € 100,- extra in rekening gebracht. Uw bestelling moet immers opnieuw opgeslagen en bezorgd worden.

Belangrijk!
Uw bestelling leveren wij af aan huis, op de begane grond. Woont u in een flat of een appartement, dan leveren wij uw bestelling beneden in de hal af.

Bezorgtijden
Wij bezorgen altijd op afspraak. Dit gebeurt van maandag t/m vrijdag.

Afhalen
U kunt uw bestelling ophalen bij onze vervoerder in Werkendam. Let op, hier ligt geen voorraad. Hier wordt uw deur bezorgd nadat u deze besteld heeft. Als uw deur bij ons geleverd is nemen wij contact met u op om een afhaalafspraak te maken.

PostNL
Wanneer u losse accessoires bestelt, versturen wij deze met PostNL.

Verzendkosten losse onderdelen / accessoires
- tot 10 Kilo €6,75;
- zwaarder dan 10 kilo worden bestellingen in meerdere verpakkingen verpakt. Per pakket rekenen wij €6,75.

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl