Voorwaarden

Hieronder staan onze Algemene Voorwaarden en onze Aanvullende Algemene Voorwaarden omschreven. U kunt deze ook downloaden en uitprinten.

Downloaden

  • Klikt u op deze link om de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel Waarborg te downloaden.
  • Klikt u op deze link om onze Aanvullende Algemene Voorwaarden te downloaden.
  • Klikt u op deze link om het Privacybeleid van Deurengigant BV te downloaden.

Per post


De Algemene Voorwaarden van Deurengigant BV zijn ook op aanvraag kosteloos verkrijgbaar bij Deurengigant BV, Kwadijkerkoogweg 16a, 1442LA Purmerend.

Rechten


Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van Deurengigant BV gebruikt worden. Alle rechten voorbehouden aan:
Deurengigant BV
Kwadijkerkoogweg 16a
1442LA Purmerend
BTW nummer Deurengigant BV: NL.8507.37.564.B01
KvK inschrijfnummer: 53080653

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

 
 
 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl