Voorwaarden

 

Algemene voorwaarden
Klikt u op deze link om onze algemene voorwaarden te downloaden.

Aanvullende algemene voorwaarden Deurengigant BV
Klikt u op deze link om de aanvullende algemene voorwaarden van Deurengigant BV te downloaden. Hier leest u alles over de voorwaarden verbonden aan de levering, betaling en garantie bij Deurengigant.nl.

Privacy beleid Deurengigant.nl
Klikt u op deze link om het privacy beleid van Deurengigant.nl te downloaden.

Per post
De Algemene Voorwaarden van Deurengigant BV zijn ook op aanvraag kosteloos verkrijgbaar bij Deurengigant BV, Kwadijkerkoogweg 16a, 1442LA Purmerend.

Rechten
Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van Deurengigant BV gebruikt worden. Alle rechten voorbehouden aan:
Deurengigant BV
Kwadijkerkoogweg 16a
1442LA Purmerend
BTW nummer Deurengigant BV: NL.8507.37.564.B01
KvK inschrijfnummer: 53080653

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl