Over ons

Grootste deurenspeciaalzaak van Nederland
Deurengigant.nl is de grootste online deuren concurrent van Nederland. Deurengigant.nl bedient consumenten die én korting én service willen. Meer expertise, meer service, meer keuze. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid.

Onze eigen klantenservice is u graag van dienst en wimpelt niemand af. U kunt rekenen op persoonlijke aandacht en ondersteuning met kennis van zaken. Onze medewerkers hebben bovendien uitgebreide praktijkervaring met alle producten die we verkopen.

Deurengigant.nl biedt het zeer breed assortiment van de merken Cando, Svedex en Moodplus aan met alle bijbehorende accessoires.


Ontevreden over de kennis van de bouwmarkt medewerkers, test de onze!
 

Onze totaaloplossing bespaart u tijd
Deurengigant.nl biedt u graag een totaaloplossing aan. Naast een breed assortiment aan deuren, verkopen we ook alle benodigde accessoires zoals beslag, scharnieren en tochtwering. Daarnaast leveren we alle materialen bij u thuis af. Wanneer u dat wilt, worden de deuren vakkundig voor u gemonteerd. U hoeft verder nergens naar om te kijken.  

Advies en service
Op onze website voorzien wij u graag van advies. We geven tips die u helpen bij het vinden en bestellen van de juiste deuren. Ons team heeft jarenlange ervaring met onze producten. Onze medewerkers hebben namelijk een achtergrond als showroomverkoper. Wij zijn u graag van dienst.

Scherpe prijzen
Wij leveren aan particulieren en bedrijven. Ook veel ZZP-ers en timmerbedrijven hebben de weg naar onze website gevonden. Dankzij een goede relatie met onze leveranciers, en doordat wij voornamelijk online verkopen, bieden wij onze binnen- en buitendeuren aan tegen zeer voordelige prijzen.

Bedrijfsgegevens Deurengigant BV
Nijverheidsweg 10
1442LD Purmerend
Telefoonnummer: 085 - 210 23 51
info@deurengigant.nl
KvKnr: 53170466
BTWnr: NL.8507.77.963.B01

 
 

 
 
 
 

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

 
 
 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl