Betalen bij deurengigant

Betalen met iDEAL
Heeft u toegang tot internetbankieren bij uw bank? Dan kunt u betalen middels iDEAL, een makkelijke en veilige manier van betalen op internet. Rekeninghoduers van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank kunnen met iDEAL betalen.

De voordelen op een rij:
- Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank.
- iDEAL is bij Deurengigant volledig gratis.
- iDEAL laat ons gelijk weten of uw betaling is goedgekeurd. Wij kunnen uw bestelling dan gelijk in behandeling nemen.

Betalen per bank
Wenst u het bedrag per bank over te maken, dan ontvangt u van ons een email met daarin de orderbevestiging met daarop onze bankgegevens.

Aanbetaling, restbedrag
U heeft de mogelijkheid om uw bestelling volledig vooruit te betalen (over het algemeen krijgt u hierbij een extra korting) of een aanbetaling te doen en het restbedrag bij levering te betalen. U kunt het restbedrag per bank betalen, maar dan dient het bedrag wel 3 dagen vóór levering op onze rekening te zijn bijgeschreven. Er zijn geen extra kosten aan deze betalingsmogelijkheden verbonden.

Bestelling annuleren
Heeft u net betaald en u wilt uw bestelling annuleren, neem dan tijdens kantoor uren contact op met onze helpdesk. Na opgaaf van uw rekeningnummer kunnen wij uw betaling gelijk retourneren.

Betalen op rekening
Zakelijke klanten kunnen bij Deurengigant.nl op rekening bestellen. U hoeft dan pas na 14 dagen te betalen. Hiervoor hebben wij enkele spelregels opgesteld:
- U bent al klant bij een van de webshops van Gigantisch BV;
- U heeft bij ons al twee orders geplaatst en in totaal € 1500,- of meer besteed;
- U kunt ons een gewaarborgd uittreksel van de KvK overleggen, niet ouder dan 6 maanden;

Verder ontvangen wij per bestelling graag een (door een tekenbevoegd persoon) ondertekende inkoopopdracht op officieel briefpapier. Vermeld u hierbij duidelijk:

- Het offertenummer (online samengesteld);
- Het factuur- en afleveradres.

Bij aanmelding voor een zakelijke account voeren wij standaard een kredietcheck uit.

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl