Uw bestelling zelf afhalen

U kunt geld besparen door uw deuren zelf af te halen. Als u zelf beschikt over goede vervoersmogelijkheden kan dat zeker interessant zijn.

Zelf afhalen is mogelijk

U kunt uw bestelling zelf afhalen op onze afhaallocatie in Werkendam. Dat kan alleen op afspraak en alleen als u op het moment van bestellen aangeeft dat u uw bestelling zelf wilt afhalen. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken, zodra uw bestelling klaar staat. Op dit moment is het afhalen van deuren niet mogelijk i.v.m. Corona.

Betaling bij afhalen

U kunt op onze afhaallocatie het restbedrag contant of per mobiele pin betalen. 

Eigen vervoer

Zorg er voor dat u beschikt over goed en gedegen vervoer. Als u uw spullen zelf komt afhalen, is eventuele transportschade voor eigen risico. Daarom raden wij u af om deuren met glas plat in een aanhangwagen te vervoeren. Wij gebruiken voor het bezorgen van deuren met glas speciale kisten, zodat het glas nooit kan breken. Wilt u eventuele schade voorkomen? Voor slechts € 39,95,- bezorgen wij uw bestelling bij u thuis!
 
 
 
 

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

 
 
 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl