CanDo deuren KOMO gecertificeerd

Kwaliteit heeft altijd hoog in het vaandel gestaan bij CanDo. Dit wordt nog eens extra onderstreept door het behalen van het KOMO certificaat. CanDo heeft meer dan 40 binnendeurmodellen voorzien van een KOMO certificaat.

https://www.komo.nl/

KOMO staat voor kwaliteit. Producten die KOMO gecertificeerd zijn bieden een stuk zekerheid. Zekerheid omtrent kwaliteit van de producten waarmee wordt gewerkt. CanDo deuren maken qua constructie gebruik van een vlaskern. Deze kern maakt de deuren bijzonder stabiel en vormvast. De bleek het al jarenlang achterwege blijven van klachten over CanDo deuren. Naast alle Whiteline binnendeuren is ook de nieuwe Designline serie KOMO gecertificeerd.

De CanDo deuren zijn zelfs geschikt om toe te passen in een vochtige ruimte als bijvoorbeeld een badkamer. Hiermee kan de gekozen sfeer in de gehele woning worden toegepast.

De nieuwe deur is in het vizier. Vol enthousiasme heeft u de deur samengesteld in ons configuratiemenu. U kunt niet wachten tot de deur er eíndelijk is. Maar toch zit u met een knoop in uw maag. Want als het aan uw tijdschema of twee linkerhanden ligt, blijft de nieuwe deur in zijn verpakking gewikkeld.

Bespaar tijd en moeite, maak gebruik van onze montageservice voor de nieuwe deuren. Onze vakkundige monteurs komen bij u langs om de deur perfect te monteren.

Montageservice deuren: zo werkt het

De montageservice is eenvoudig te regelen. Wanneer u de deur bestelt in het configuratiemenu, kunt u als laatste optie de montageservice aanvinken. In het winkelmandje verschijnt direct de prijs, zo weet u exact waar u aan toe bent.

Nadat de nieuwe deur bij ons magazijn geleverd is, nemen wij contact met u op om een geschikte datum te prikken voor de montage van de deur.

Enkele aandachtspunten:

  • Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.
  • Wij meten deuren in én monteren deuren, door het hele land. Met uitzondering van de waddeneilanden.
  • De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Zelf monteren?

Als u uw deuren zelf wilt monteren, dan kunt u hieronder naar de montage instructies van de desbetreffende deuren:

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl