CanDo deuren KOMO gecertificeerd

Kwaliteit heeft altijd hoog in het vaandel gestaan bij CanDo. Dit wordt nog eens extra onderstreept door het behalen van het KOMO certificaat. CanDo heeft meer dan 40 binnendeurmodellen voorzien van een KOMO certificaat.

https://www.komo.nl/

KOMO staat voor kwaliteit. Producten die KOMO gecertificeerd zijn bieden een stuk zekerheid. Zekerheid omtrent kwaliteit van de producten waarmee wordt gewerkt. CanDo deuren maken qua constructie gebruik van een vlaskern. Deze kern maakt de deuren bijzonder stabiel en vormvast. De bleek het al jarenlang achterwege blijven van klachten over CanDo deuren. Naast alle Whiteline binnendeuren is ook de nieuwe Designline serie KOMO gecertificeerd.

De CanDo deuren zijn zelfs geschikt om toe te passen in een vochtige ruimte als bijvoorbeeld een badkamer. Hiermee kan de gekozen sfeer in de gehele woning worden toegepast.

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

 
 
 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl