Garantie & Herroepingsrecht

Mocht er onverhoopt iets niet geleverd zijn zoals verwacht, of dat er een schade geconstateerd wordt, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Ons doel is om alles zo volledig en correct mogelijk af te leveren.

ONLINE SERVICE AANVRAAG INDIENEN: Bezoekt u deze pagina om uw service aan te melden.

Garantie

Garanties worden door de fabrikanten van onze (maatwerk) deuren afgegeven. Dit betekent dat u in de meeste gevallen 10 jaar garantie* op de binnendeuren van Svedex en Cando ontvangt en zelfs 12 jaar op de Moodplus deuren. Deze fabrieksgarantie bepalingen gelden naast de wettelijke garantie, zoals ook is vastgelegd in de algemene voorwaarden thuiswinkel (art. 10). Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat men er in redelijkheid van mag verwachten.

Per deur wordt de fabrieksgarantie aangegeven. Op CanDo board, tuin en brandwerende deuren wordt 2 jaar fabrieksgarantie gegeven. Op de Moodplus barn deuren is geen fabrieksgarantie te verlenen.

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht geldt niet voor op maat gemaakte producten en producten die niet geretourneerd kunnen worden.
Svedex producten (oa. deurbeslag, kozijnen en deuren) zijn altijd maatwerk. Onder maatwerk valt ook een bewerking op de deur, denk aan glas montage in fabriek of een slotgatfrezing. CanDo board deuren, (steigerhouten) barndeuren, industriële deuren, gelakte deuren kunnen helaas niet retour. 

Losse accessoires ( deurbeslag van Svedex uitgesloten) mag u retourneren. U hebt een bedenktijd van 14 dagen. Let er wel op dat als u terugbetaling van het volledige aankoopbedrag wenst, de artikelen ongebruikt en onbeschadigd worden geretourneerd en indien mogelijk in de originele staat van de verpakking zijn verpakt. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
Het reeds betaalde bedrag (incl. evt. verzendkosten) wordt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de herroeping, terugbetaald. Wij mogen wachten totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat de klant aantoont de producten te hebben geretourneerd. Terugbetaling gebeurt met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de klant heeft betaald.

Eventuele verzendkosten voor het retourneren van losse accessoires zijn voor rekening van de consument. Het retourneren van deuren kost € 75,- voor de eerste deur. Heeft u meerdere deuren die retour moeten, dan zijn de daaropvolgende kosten € 20,- per deur.

U kunt de losse accessoires retour sturen, het liefst onder vermelding van uw ordernummer, naar:

Deurengigant.nl
Nijverheidsweg 10
1442LD Purmerend

Wenst u zelf uw deur(en) retour te brengen? Dan kan dit na overleg met de klantenservice naar:

Swijnenburg Transport
Hulsenboschstraat 12
4251LR Werkendam

Wat houdt het herroepingsrecht in?
Voor artikelen die niet op maat gemaakt zijn geldt het volgende:
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na levering. 

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons binnen 14 dagen na levering per post, per fax of e-mail op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. 
U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.U zou ook gebruik kunnen maken van het Europese modelformulier voor herroeping, te vinden onderaan de Thuiswinkel-voorwaarden in de bijlage.
U dient de goederen zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of  te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief eventuele standaardkosten voor de heenzending zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de ontbinding van ons terug. Dit geldt niet voor eventuele extra kosten ten gevolge van uw eigen keuze voor een duurdere leveringswijze dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij kunnen kosten in rekening brengen indien de goederen door u beschadigd zijn geraakt.

Klachten

Wij doen onze uiterste best om u snel en goed van dienst te zijn. Maar natuurlijk kan er wel eens iets misgaan. Ook in dat geval zullen wij alles zo goed mogelijk oplossen. Conform de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel ontvangt u van ons een inhoudelijke reactie binnen 14 dagen. 

Heeft u een klacht? Omschrijf uw klacht dan nauwkeurig en vermeld altijd uw bestelnummer en de aankoopdatum. Meld uw klacht zo snel mogelijk op één van de volgende manieren:

  • stuur een email naar info@deurengigant.nl
  • bespreek uw klacht telefonisch met onze klantenservice 085 - 210 235 1

of stuur een brief naar:

Deurengigant
Nijverheidsweg 10
1442 LD Purmerend NH 
085 - 210 23 51

Komt u er met ons niet uit? U kunt dan altijd uw klacht of geschil voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. Meer informatie hierover vindt u op https://www.degeschillencommissie.nl/.
In het geval van een klacht/geschil kunt u ook terecht bij het Europese online geschillenplatform (ODR).

 
 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De nieuwe deur is in het vizier. Vol enthousiasme heeft u de deur samengesteld in ons configuratiemenu. U kunt niet wachten tot de deur er eíndelijk is. Maar toch zit u met een knoop in uw maag. Want als het aan uw tijdschema of twee linkerhanden ligt, blijft de nieuwe deur in zijn verpakking gewikkeld.

Bespaar tijd en moeite, maak gebruik van onze montageservice voor de nieuwe deuren. Onze vakkundige monteurs komen bij u langs om de deur perfect te monteren.

Montageservice deuren: zo werkt het

De montageservice is eenvoudig te regelen. Wanneer u de deur bestelt in het configuratiemenu, kunt u als laatste optie de montageservice aanvinken. In het winkelmandje verschijnt direct de prijs, zo weet u exact waar u aan toe bent.

Nadat de nieuwe deur bij ons magazijn geleverd is, nemen wij contact met u op om een geschikte datum te prikken voor de montage van de deur.

Enkele aandachtspunten:

  • Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.
  • Wij meten deuren in én monteren deuren, door het hele land. Met uitzondering van de waddeneilanden.
  • De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Zelf monteren?

Als u uw deuren zelf wilt monteren, dan kunt u hieronder naar de montage instructies van de desbetreffende deuren:

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl