Garantie & Herroepingsrecht

Garantie

Bij elke deur op onze website staat de garantie vermeld. De garantie op CanDo, Svedex en Designo binnendeuren bedraagt 10 jaar. Eventuele afhangkosten en overige bijkomende kosten vallen niet onder de garantie en worden niet vergoed. Omdat hout een natuurproduct is , zijn kleur- en structuurafwijkingen toegestaan. De garanties worden door de fabrikant van deze merken afgegeven. Deurengigant is tussenpersoon voor deze garanties. De fabrieksgarantie bepalingen gelden naast de wettelijke garantie zoals ook is vastgelegd in de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel (art 10)Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat men er in redelijkheid van mag verwachten.

 

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is voor op maat gemaakte deuren uitgesloten. In de standaard deuren worden slotgaten gefreesd waardoor deze ook maatwerk worden. Overige bewerkingen (glas zetten, frezingen) maken deuren ook maatwerk deuren. Svedex deuren zijn altijd maatwerk. Wij verkopen geen binnendeuren zonder slotgaten, tenzij apart geoffreerd waardoor dit ook weer een maatwerk oplossing wordt. 

Losse accessoires mogen worden geretourneerd mits, indien mogelijk, in de originele staat van de verpakking verpakt. Hiervoor geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. Eventuele verzendkosten voor het retourneren van losse accessoires zijn voor rekening van de consument.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons binnen 14 dagen na levering per post, per fax of e-mail op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. 
U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Het reeds betaalde bedrag (incl. evt. verzendkosten) wordt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de herroeping, terugbetaald. Wij mogen wachten totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat de klant aantoont de producten te hebben geretourneerd. Terugbetaling gebeurt met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de klant heeft betaald. U bent aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

CanDo board(paneel) deuren kunnen helaas niet retour genomen worden.

Maatwerkdeuren

Binnen en buiten deuren met een levertijd langer dan 10 dagen worden speciaal besteld en daarom uitgesloten van het herroepingsrecht. Svedex deuren vallen altijd onder maatwerkdeuren en hierdoor ook niet te annuleren of te retourneren.

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl