Grijze voordeuren

cando
svedex
moodplus
skantrae
austriaBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Grijze voordeur: zelf samenstellen met de configurator!

Wij hebben een breed scala aan voordeuren, maar de grijze voordeur steekt daar met kop en schouders bovenuit. Op het gebied van elegantie scoort de grijze voordeur hoog. Wil je ook een entree waar je je gasten een echt warm welkom geeft? Bekijk dan onze collectie en stel je eigen voordeur samen met onze configurator.

Technische eigenschappen grijze voordeur

Een voordeur is niet alleen een verrijker voor de entree van de woning, het zorgt vooral voor een betere veiligheid. Zeker wanneer het elegante ontwerp van een grijze voordeur wordt gecombineerd met goede technische eigenschappen als:

Bovenstaande technische eigenschappen kun je in de configurator naar wens samenstellen en zijn vrij te bestellen. Er zijn verschillende veiligheidspakketten leverbaar om toegang tot het huis bij een gesloten grijze deur onmogelijk te maken. Bekijk welk veiligheidspakket het meest aansluit bij je wensen. Veiligheid is namelijk belangrijk, maar een esthetische meerwaarde ook. Kijk daarom vooral óók naar het uiterlijk van de onderdelen van het veiligheidspakket.

Zo is het mogelijk een veiligheidspakket te kiezen voor je grijze deur met een messing knop, maar is het ook mogelijk om de klassieke look van de grijze voordeur te benadrukken door een veiligheidspakket af te nemen waar een zwarte deurklink bijzit.

Persoonlijke wensen grijze deur doorgeven aan configurator

Bekijk ons assortiment en kies een grijze voordeur die voldoet aan je wensen. En niet alleen voordeuren hebben we in een grijze kleur maar kies ook voor een andere grijze deur voor binnen en buiten. Maak je deur nog meer eigen door de persoonlijke wensen door te geven aan de configurator. Te denken valt aan:

Nabehandeling voor een grijze deur

Een voordeur is het visitekaartje van je woning. Dan wil je uiteraard wel dat deze deur een warm welkom uitstraalt. Wanneer je niet meer tevreden bent over je huidige deur – omdat je bent uitgekeken op de stijl of omdat de deur oud wordt – is het tijd voor een nieuwe voordeur. Bekijk bijvoorbeeld eens Skantrae voordeuren of Cando voordeuren

Wanneer je naar het aanbod kijkt, zal je opvallen dat we enkele grijze voordeuren in ons assortiment hebben opgenomen. Het kan zijn dat hier niet een deur bij zit die past bij je wensen. Misschien dat je het liefste een grijze deur wilt bestellen met glas én een raster. Houd er rekening mee dat de meeste voordeuren grijs zijn voorbehandeld, en dus nog afgelakt moeten worden. Het is ook mogelijk een andere voordeur – in de kleur groen of blauw – te bestellen en deze zelf na te behandelen. Bekijk ook eens een voordeur in het wit.

Schilderen kun je zelf, maar dit vergt wel de nodige voorbereiding. Belangrijk is dat je altijd alkydverf gebruikt. Deze verflaag biedt meer bescherming en kan tegen diverse weersinvloeden. In dit artikel lees je onze tips en tricks om een deur te verven. 

Deze deuren zijn mogelijk ook interessant voor jou: 

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙