Brandwerende deuren

cando
svedex
moodplus
skantrae
austriaBreedte
HoogteGratis deurbeslag

Bij aankoop van 6 binnendeuren of meer is het deurbeslag Sydney, Paris of London GRATIS.

Alle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Brandwerende deuren: hoge korting!

Wil je in een veilige omgeving wonen en werken? Dan is het van belang dat je aan sommige zaken net even wat meer aandacht besteedt. Denk aan de juiste voorzorgsmaatregelen om brandveiligheid te waarborgen. Brandwerende deuren helpen hierbij. Bekijk onze collectie en kies een branddeur die ervoor zorgt dat brand beheersbaar blijft.

Stijlvolle brandwerende deuren kopen

De meeste brandwerende deuren hebben een simpel uiterlijk. Wist je dat het bij ons ook mogelijk om een aantal deuren uit te voeren met brandwerende vulling? Dit geldt helaas niet voor een binnendeur met glas. Brandwerende deuren zijn alleen met een gladde uitvoering leverbaar. Vraag een branddeur offerte aan en wij komen met een aantrekkelijk aanbod voor een brandwerende deur!

Hoe lang houdt een branddeur de brand tegen?

Een brandwerende deur kan in elk gebouw worden geplaatst. Er zijn verschillende branddeuren beschikbaar. Deze deuren verschillen van elkaar in de tijd waarin de deur in staat is om de brand aan de andere kant van de brandwerende deur te houden. Wij leveren:

Brandwerende deur samenstellen

Belangrijk is dat de veiligheid van je gezin, medebewoners of medewerkers kunt waarborgen. Met brandwerende deuren kun je langere tijd voorkomen dat brand naar een andere ruimte slaat. In sommige gevallen kunnen brandvertragende deuren door bouwbesluit verplicht worden. Kies je een branddeur bij ons, dan ben je verzekerd van een deur die aan de hoogste mogelijke eisen met betrekking tot veiligheid voldoet. Deze branddeur stel je als volgt samen:

  1. Stel de brandwerende deur samen
    De binnendeur meten en het resultaat noteren doe je bij stap 1. Kies de hoogte en de breedte van de branddeur, welke afwerking de deur nodig heeft (stomp of opdek) en de draairichting van deur

  2. Kleurkeuze
    Hier is maar één optie mogelijk, de brandvertragende deur wordt namelijk geleverd met een krasvaste lak in de kleur RAL9010

  3. Kies het type slot

  4. Kies een deurbeslag dat past bij de branddeur

  5. Kies een scharnier voor bij de deur en selecteer hoeveel je er nodig hebt. Verstandig is om te kijken naar de hoeveelheid scharnieren van je huidige deur. Bestel evenveel scharnieren voor je nieuwe deuren erbij

Tip: een brandveilige ruimte is zo gecreëerd met een brandwerende deur van het betrouwbare merk Cando of Skantrae. Wil je liever brandwerende deuren aanschaffen die al zijn nabehandeld? Kijk dan naar onze brandwerende deur met superieur lak.

Deuren opmeten

Uiteraard wil je dat de brandwerende deur goed aansluit. Zeker als deze als doel heeft een eventuele brand tegen te houden. Om de brandwerende deur goed op te meten, neem je de huidige deur als maatstaf.

Onze top 5 brandwerende deuren: 

 

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙