Industriële binnendeuren

cando
svedex
moodplus
skantrae
austriaBreedte
HoogteGratis deurbeslag

Bij aankoop van 6 binnendeuren of meer is het deurbeslag Sydney, Paris of London GRATIS.

Alle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Industriële binnendeur kopen: korting tot wel 20%!

Industriële deuren staan prachtig in zowel moderne als industriële interieurs. Kies jij voor echte stalen deuren of ga je liever voor steellook houten deuren? Het voordeel van steellook deuren is dat deze geschikt zijn voor elke portemonnee. Ze lijken op staal, maar zijn van HDF. Mocht er een kleine aanpassing nodig zijn, dan kun je deze industriële steellook deuren net als een normale binnendeur bewerken. Maar deze binnendeuren kun je op maat laten maken. Kies voor "Deur op maat" en vul de hoogte en breedte maat in. Je kunt hier ook standaard hoogte en breedte maten invoeren.

Industriële binnendeuren prijzen

De industriële binnendeuren zijn zeer populair. Deze deuren zien we steeds vaker terugkomen in de Nederlandse woningen. Deze stijl binnendeuren prijzen variëren van €300 tot €600. Dit zijn industriële binnendeuren gemaakt van hout. Voor elk budget is er wel een industriële binnendeur te vinden. Liever een industriële deur gemaakt van aluminium? Deze zijn verkrijgbaar vanaf € 1100,-. 

Dé trend van dit moment

Zoals we al eerder zeiden is de industriële look zeer populair. De industriële binnendeur wordt gekenmerkt door een functioneel design zonder al te veel poespas. Wij hebben verschillende ontwerpen voor je beschikbaar. Zo zijn er diverse varianties met glas en zonder glas. 

Ben je op zoek naar stompe deuren of juist naar opdekdeuren? Zoek goed uit welk type deur je nodig hebt. De deur moet namelijk wel goed op het kozijn vallen.

> Lees ook: Wat is het verschil tussen stomp en opdek? 

Witte industriële binnendeuren

Witte industriële binnendeuren zien we steeds vaker in het interieur. Naast zwarte deuren zijn witte deuren een mooie toevoeging aan elk interieur. De witte industriële binnendeuren kenmerken zich door smalle roedes en grote glasplaten. Dit geeft de deur een modern uiterlijk.

Waar zijn de industriële binnendeuren van gemaakt?

De meeste industriële deuren zijn gemaakt van hout. Ze hebben een steellook uitstraling. Ook zijn er aluminium deuren verkrijgbaar in de kleur zwart en brons. 

Wat voor soort industriële deuren verkopen jullie?

Je kunt industriële binnendeuren met of zonder glas bestellen. Er zijn veel verschillende designs, met roedes die elkaar kruisen, of de deur in verschillende vlakken verdeeld. Daarnaast kun je kiezen of de deur linksdraaiend of rechtsdraaiend moet worden. 

Zit er verschil tussen een industriële deur en een taatsdeur?

Een industriële deur is een moderne, strakke zwarte of witte deur. De deuren herken je aan de vaak grote glasplaten en dunne stijlen. De grote glasplaten zorgen voor veel lichtval in de woning. Je kunt kiezen voor blank, mat of gerookt glas.

Een taatsdeur is een industriële deur die in de vloer en plafond gemonteerd wordt. Een taatsdeur draait om een verticale as waardoor de deur zowel naar binnen als buiten kan draaien. Hierdoor creëer je een luxe uitstraling.

Bekijk eens deze industriële deurenseries

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙