Witte voordeuren

cando
svedex
moodplus
skantrae
austriaBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Witte voordeur samenstellen: een deur op maat met de configurator

Jij houdt van een perfect aanzien van je woning. Logisch dat je keuze valt op een witte voordeur. Twijfel je nog? Dan vertellen we graag waarom een witte deur een toevoeging is voor je exterieur. Een witte voordeur is uitnodigend, fris en tijdloos. Voor welke stijl ga jij voor je witte voordeur? Bepaal het met de online ontwerptool.

Assortiment met verschillende witte deuren

We vertelden het al even. Een witte voordeur is fris, uitnodigend en tijdloos. Maar bovenal is een witte voordeur ontzettend praktisch. Niet alleen omdat ze toegang verschaffen tot de woning, maar ook omdat de zon in combinatie met een lichte kleur van invloed is op de levensduur en het onderhoud ervan. Kies je voor een witte voordeur, dan kies je voor een voordeur die meer zonlicht zal afkaatsen dan een deur met een donkere kleur. De meeste voordeuren in onze collectie zijn wit, maar er zitten ook voordeuren tussen met een andere kleur zoals een voordeur antraciet. Gaat je voorkeur uit naar een witte voordeur, dan zijn er verschillende stijlen waar je uit kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld een kunststof voordeur wit of een witte aluminium voordeur. Ga je voor:

  • Een voordeur in het wit met een moderne look?
  • Zoek je een neutrale voordeur?
  • Wil je voor een authentiek uiterlijk gaan?
  • Of mag de deur opvallen?

Voordeur wit ontwerpen met ontwerptool

Welke persoonlijke wens je ook hebt, met de online ontwerptool stel jij je ideale witte voordeur samen. Je bepaalt namelijk zelf of je de voordeur wilt voorzien van glas – je hebt de keuze uit diverse glasvarianten -, je bepaalt zelf welk deurbeslag je op de deur wilt plaatsen en je bepaalt hoe je de deur wilt afwerken. En kies in plaats van een witte draaideur voor een schuifdeur wit.

Maar dat is niet het enige. Om te zorgen dat de witte voordeur past is de sponning, zorgen wij voor deuren op maat. De maten lever je gewoon aan in de configurator en binnen enkele weken kan jij je nieuwe witte voordeur perfect op maat in de sponning hangen. Bekijk ons aanbod en kies een witte voordeur in de stijl die je het meeste aanspreekt. De stappen die je doorloopt voor jouw nieuwe voordeur wit in de configurator zijn als volgt:

  • Samenstellen: je klikt op je favoriete deur en geeft de juiste maten op. Hiervoor is het belangrijk dat je de oude deur opmeet. Zo weet je exact welke maten je kunt opgeven. De stompe voordeur meten doe je door de deur van rand tot rand te meten. Zowel aan de bovenkant als aan de onderkant. In deze stap geef je naast afmetingen ook aan of je deur naar links of rechts opendraait
  • Veiligheid: in deze stap kies je je beveiligingspakket, sloten, slotgat frezing en scharnieren
  • Briefplaat: maak je witte voordeur af door te kiezen voor een passende briefplaat
  • Tochtwering: deze stap is optioneel, maar aan te raden wanneer je de kans op tocht in huis wil verkleinen. Door een tochtstrip voordeur wit onder aan de deur te plaatsen krijgt tocht geen kans
  • Accessoires: in de laatste stap kies je voor deurbeslag. Hieronder vallen krukrozetten, veiligheidsplaten, voordeurknoppen en deurkrukken

Witte voordeuren bekijken in de showroom

Wil je witte voordeuren in het echt bekijken? Dat kunnen we ons voorstellen. Je verbeelding wordt meer geprikkeld en het product gaat meer leven wanneer je de voordeur in het wit kan zien en aanraken. Kom eens langs in onze showroom voor een middag inspiratie. De showrooms kun je vinden in Breda, Hoofddorp en Purmerend. Op deze vestigingen lopen experts rond op het gebied van wonen. Ze kunnen je alles vertellen over het creëren van een deur op maat.

Bekijk ook eens:

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙