Over ons

Deurengigant.nl is de grootste online deurenleverancier van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit service en snelheid.

Wie is Gigantisch?

Gigantisch is een organisatie met gedreven mensen die het online bestellen van maatwerk producten gemakkelijk wil maken. Goede service en kwaliteit vinden wij belangrijk. Het bestellen van producten maken wij zo eenvoudig mogelijk door de handige configuratoren. Maar wij gaan nog een stapje verder door ook te komen inmeten en monteren. Zo heb je altijd het voordeel van snel online bestellen, de beste prijs en gemak door je volledig te laten ontzorgen. 

Visie

Zorgeloos maatwerk

Missie

Uitdagend, eigenzinnig, samen

Inmeetservice Deurengigant

Laat inmeten

De handige inmeetvideo’s laten zien hoe jij zelf kunt inmeten. Zo kun je gelijk aan de slag en jouw product op maat bestellen. Liever zekerheid dat de maten goed zijn? Maak dan eerst een inmeetafspraak. Onze adviseur komt langs, geeft advies en meet alles professioneel in. Je ontvangt een vrijblijvende offerte.

 

Laat monteren

Geen tijd om je producten in elkaar te zetten of zelf te monteren? Ook dit doen wij graag voor jou met onze montageservice. Geef in de winkelwagen aan dat je de producten wil laten monteren en wij komen een aantal dagen na de levering jouw producten monteren.

 

Showroom Deurengigant

Maak kennis

Liever de producten eerst bekijken? Ook dat is mogelijk. Wij hebben 3 showrooms in Purmerend, Breda en Hoofddorp. Onze adviseurs maken graag de tijd vrij om je uitgebreid te helpen.

 


Wij beloven:

Kennis van zaken

  • Geen callcenters maar een eigen klantenservice afdeling
  • Persoonlijke aandacht en ondersteuning door jarenlange praktijkervaring en uitgebreide inwerkmethode 

Wij werken niet met call centers en hebben een eigen Klantenservice afdeling. We hebben geen bandjes en je krijgt direct iemand te spreken. Bij Gigantisch kan je rekenen op persoonlijke aandacht en ondersteuning met kennis van zaken. Onze medewerkers hebben bovendien uitgebreide prakrijkervaring met alle producten die wij verkopen.

Service en gemak

  • Geen lange keuzemenu's maar direct iemand aan de telefoon
  • Breed assortiment deuren inclusief alle benodigde accessoires zoals deurbeslag, scharnieren en tochtwering
  • Afgeleverd aan huis
  • Handige inmeet- en montageservice

Deurengigant.nl biedt graag totaaloplossingen aan. Naast een breed assortiment aan binnendeuren en buitendeuren, verkopen we ook alle benodigde accessoires zoals beslag, scharnieren en tochtwering. Zo bestel je altijd een compleet product en wordt niks vergeten. We leveren alle materialen af aan huis. Ook kan je gebruik maken van onze handige inmeet- en montageservice. Hierdoor hoef je nergens meer naar om te kijken.  

Scherpe prijzen

  • Altijd minimaal 15% goedkoper dan de verkoopadviesprijs

Wij leveren aan particulieren en bedrijven. Ook veel ZZP-ers en timmerbedrijven hebben de weg naar onze website gevonden. Dankzij een goede relatie met onze leveranciers en doordat wij voornamelijk online verkopen, bieden wij onze binnen- en buitendeuren aan tegen zeer voordelige prijzen. 


Bedrijfsgegevens Deurengigant BV

Deurengigant BV
Nijverheidsweg 10
1442LD Purmerend

Telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en van 14:00 - 17:00 uur.

Openingstijden van onze showrooms: maandag t/m zaterdag van 9:00 - 17:00

Telefoon: 085 - 210 23 00
E-mail: info@deurengigant.nl
KvK nummer: 53170466
BTW nummer: NL.8507.77.963.B01

Reload 🗙