Antraciet voordeuren

cando
svedex
moodplus
skantrae
austriaBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Voordeur antraciet op maat samenstellen: gebruik de configurator!

Een voordeur is dé entree van een woning, en daarmee het focuspunt. Ruil de voordeur met afgebladderde verf eens in voor het luxe gevoel van een antraciet voordeur. Hierbij heb je keuze uit sierpanelen, deurbeslag en glasopties met onze configurator.

Ontwerp je unieke antraciet voordeur vandaag nog in onze handige configurator. Op deze manier creëer je een deur die volledig past bij je wensen en bij de stijl van de woning. In ons assortiment vindt je verschillende merken antraciet deuren. Denk aan:

  • Een antraciet voordeur van Moodplus
  • Voordeur antraciet van CanDo

Goedkope opties kunststof voordeur antraciet

Afhankelijk van het merk en het type deur, kun je kiezen voor een antraciet voordeur met of zonder brievenbus. Uiteraard kun je ook kiezen voor een kunststof voordeur in antraciet grijs zonder brievenbus. Het is namelijk altijd een optie om de brievenbuis in de voortuin te plaatsen of in de deur. Prettig om te weten is dat een brievenbus onze deuren niet duurder maakt.  

Sorteer de filter op ‘laagste prijs’ en bekijk goedkope opties voor een antraciet deur. De CanDo ML 660 zal de eerste deur zijn in ons goedkope aanbod. Deze voordeur is grijs gegrond. Dit betekent dat de voordeur nog afgelakt zal moeten worden. Gaat je voorkeur uit naar een kunststof voordeur in antraciet? Zorg dan dat je de voordeur behandeld met een antraciet lak op terpentinebasis.

> Naast grijze deuren vind je ook andere kleuren deuren in ons aanbod zoals een witte schuifdeur en een zwarte deur met glas. Of kies ervoor om een houten deur op maat te maken. Deze kun je altijd nog in je favoriete kleur verven.

Kunststof voordeur antraciet samenstellen met configurator

Hoe stel je een kunststof deur samen? Wij leggen het het uit. Klik eerst op een willekeurige voordeur in ons assortiment, dan zie je dat je heel wat aan kunt passen in de configurator: 

  • Samenstellen: kies een type deur naar wens en geef aan wat de (standaard)maten zijn en of de voordeur links of rechtsdraaiend is
  • Veiligheid: kies het juiste veiligheidspakket voor je deur. Onze veiligheidspakketten voor je voordeur bestaan allemaal tenminste uit een sleutelbediende driepuntsluiting
  • Tochtwering: zorg ervoor dat tocht zich geen weg kan banen in je huis. Het begint allemaal bij je voordeur. Met een tochtvaldorpel inclusief frezing geef je tocht geen vrij spel
  • Accessoires: maak de antraciet voordeur persoonlijker door deurbeslag voor je voordeur te kiezen

Onze service

Wil je hulp bij het samenstellen van je antracieten voordeur of wil je dat een professional met je meekijkt? Dan heb je twee opties:

  • We plannen een inmeetafpraak in waarbij we de opties voor een passende voordeur bespreken. Onze vakman neemt de maten op en zal aangeven wat de mogelijkheden zijn. 
  • Je komt langs in één van onze showrooms in Breda, Purmerend of Hoofddorp. Hier kun je ons aanbod deuren bekijken en alle vragen stellen aan onze specialisten, die nodig zijn om een besluit te maken over welke voordeur je wilt. 

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙