Skantrae voordeuren

skantraeBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Skantrae voordeuren: gebruik onze inmeetservice!

Je bent op zoek naar een nieuwe voordeur. Hoe begin je deze zoektocht? Begin met de stijl en model van de voordeur. Welke stijl heeft jouw voorkeur. Een voordeur is het visitekaartje van je woning. Ga voor stoer, modern of juist warm of klassiek. Kijk daarna of je een standaard maat voordeur hebt of dat je een afwijkende maat hebt. Als je een afwijkende maat hebt, kijk dan of de voordeur die je mooi vindt ook in maatwerk verkrijgbaar is.

Skantrae eiken of merbau voordeuren

Skantrae heeft een breed assortiment voordeuren. Naast de standaard hardhouten deuren in diverse stijlen zien we steeds vaker voordeuren met eiken uitstraling of voordeuren van merbau hout in blanke lak. Merbau voordeuren zijn deuren in jaren 30 stijl. Een statige uitstraling waarbij de warmte van het merbau hout prachtig uitkomt. 

SKE 970 SKE 972 SKE 974 SKE 980

De eiken NEXT voordeuren hebben een moderne uitstraling en zijn daarnaast extra goed geïsoleerd. Deze voordeuren met een deurdikte van 40 mm hebben een u-waarde van 1,56. De eiken NEXT voordeuren van Skantrae zijn transparant voorbehandeld.

SKN 656 SKN 657 SKN 664 SKN 665

Deurbeslag voordeur

Skantrae heeft naast de deur ook bijpassend deurbeslag. Kies voor een voordeur voor een veiligheidspakket. Een veiligheidspakket bevat deurbeslag, scharnieren, driepuntsluiting en de benodigde frezingen. Deurbeslag is ook los verkrijgbaar. Kies dan zelf het type deurbeslag zoals een langschild of een deurknop, vergeet daarbij niet het cilinder bij te bestellen en de frezing toe te voegen voor het cilinder. Deurbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies voor RVS of voor zwart. 

Verschillende modellen Skantrae voordeuren

Skantrae heeft voordeuren in verschillende stijlen die je naar hartenlust kunt samenstellen. Creëer een deur die past bij het karakter van je huis. Welke deurenserie binnen ons aanbod Skantrae voordeuren is jouw favoriet? Je hebt keuze uit: 

  • Village: deuren die zijn gebaseerd op het buitenleven. Sommige deuren kunnen gebruikt worden als ‘boerendeur’ waarbij de onder- en bovenkant van elkaar gescheiden kunnen worden
  • Entrance: luxe voordeuren met profilering aan de binnen-en buitenkant, roosters en glas in lood
  • Nova: moderne deuren met een strakke vormgeving
  • Elegance: tijdloze modellen met een combinatie van panelen, strakke lijnen en glas

Voordeur tochtvaldorpel

Het is bij een voordeur aan te bevelen een tochtvaldorpel toe te voegen. Een tochtvaldorpel zit in de onderkant van de deur en valt naar beneden als je de deur sluit. Hierdoor voorkom je dat er tocht en wind door de onderkant van de voordeur komt. 

Hoe werkt een tochtvaldorpel:

 

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙