Achterdeuren

cando
svedex
moodplus
skantrae
austriaBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Achterdeur kopen: gebruik de inmeet- en montageservice

Een achterdeur is naast de voordeur, misschien we één van de meest gebruikte deuren in huis. Het is voor vele de toegang naar de tuin maar ook naar de schuur en vuilnisbakken. En er zijn zelf mensen die hun voordeur helemaal nooit gebruiken. Zaak is dus dat je een achterdeur van hoge kwaliteit aanschaft die een lange levensduur heeft. Kies je favoriete achterdeur, pas deze naar wens aan in de configurator en je bent klaar om de achterdeur te bestellen.

Verschillende merken achterdeuren

Ben je de huidige deur gewoon zat of is de buitendeur krom getrokken of op een andere manier kapot? Oriënteer je bij ons op een nieuwe achterdeur en stel er daarna één samen met de configurator. Een nieuwe deur zorgt niet alleen voor een aantrekkelijke gevel. Ook voldoen nieuwe achterdeuren aan de isolatienormen.

In ons assortiment vind je tijdloze achterdeuren van verschillende merken en diverse materialen. Hoewel er tussen onze achterdeuren veel overlap is, zijn er per merk en model deur diverse verschillen – denk hierbij aan de stijl, materiaal en kleur. In ons assortiment vind je onder andere de volgende merken:

Let bij je keuze voor je favoriet op welke bewerking de deur nodig heeft. In de specificaties van de deur lees je meer. Meer informatie nodig over de afwerking? Neem contact op met de klantenservice.

Houten achterdeur

Hebben we het over een binnendeur, dan zijn alle houtsoorten geschikt. Deze deuren zullen immers in ruimtes komen met een stabiel vochtgehalte. Bij achterdeuren is dit een ander verhaal. Omdat deze deuren met afwisselende temperaturen te maken hebben vind je in ons assortiment enkel deuren van massief hardhout en vurenhout. Deze houtsoorten kunnen en met diverse weersomstandigheden aan. Na de achterdeur kopen dient de deur wel nog afgelakt te worden. 

 

Achterdeur met glas bestellen

Door een nieuwe achterdeur met glas zorg je er voor dat het zonnetje ook binnen schijnt. Niets is lekkerder in de lente dan die eerste warme zonnestralen naar binnen te laten schijnen. Bovendien is een achterdeur inclusief glas monteren een perfecte manier om de tuin en huis te verbinden. Je creëert hiermee optisch meer ruimte en openheid.

Daarbij ben je bij alle glassoorten ook verzekerd van een goede isolatie. Behandel een achterdeur hetzelfde als een voordeur en kies voor veiligheidsdeurbeslag én isolatieglas. Je hebt de keuze uit:

  • Blank isolatieglas
  • 4 ruitsverdeling met blank isolatieglas
  • 6 ruitsverdeling met blank isolatieglas
  • 8 ruitsverdeling met blank isolatieglas
  • Draadglas
  • Standaard isolatieglas
  • Veiligheidsisolatieglas

Bij Deurengigant vind je een groot assortiment achterdeuren. Achterdeuren in verschillende stijlen maar ook achterdeuren met glas en achterdeuren zonder glas. Kijk eerst goed naar wat jouw wensen zijn voor een achterdeur. Wil je graag veel lichtinval, kies dan voor een achterdeur met veel glas. Of ben je op zoek naar een klassieke achterdeur? Ook dit is mogelijk. We denken graag met je mee en geven je advies over welke opties er zijn.

 

Achterdeur met draadglas

Draadglas is een glassoort met een metalen draad in het glas. Dit wordt ook wel gewapend of veiligheidsglas genoemd. Het metaaldraad zorgt ervoor dat als het glas breekt het niet in duizend stukjes uit elkaar valt. Het metalen draad houdt de scherven bij elkaar.

Achterdeur met HR++ isolatieglas

Achterdeuren met HR++ isolatieglas hebben dubbelglas en mede hierdoor een hoge isolatiewaarde. Hierdoor is jouw achterdeur nog beter geïsoleerd. HR staat voor hoog rendement.

Dubbele achterdeur

Achterdeuren met veel glas vind je meestal als dubbele deuren van woonkamer naar tuin. Deze deuren slaan naar buiten open en brengen veel licht en gevoel van openheid. Optisch krijgt je woning meer ruimte met openslaande tuindeuren.

Achterdeuren in verschillende stijlen 

Wij hebben achterdeuren in allerlei stijlen, zoals moderne achterdeuren en tijdloze achterdeuren, maar ook klassieke achterdeuren en industriële achterdeuren. Hierdoor zit er altijd wel een deur bij die past bij jouw stijl

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙