Aluminium binnendeuren

cando
svedex
moodplus
skantrae
austriaBreedte
HoogteGeen deuren gevonden, pas je zoekopdracht aan of kies een ander merk.

Aluminium binnendeuren: handige inmeetservice

Een binnendeur bepaalt de sfeer, zet de toon en is dé verbinding tussen alle kamers in huis. Je zult misschien niet snel een compliment ontvangen over je binnendeur wanneer iemand voor het eerst bij je op bezoek komt. Toch zijn deuren onbewust wel bepalend voor de mening van je interieur. Zorg voor een warm welkom in elke kamer en til je interieur naar een hoger niveau met een aluminium binnendeur.

Wil je wel een industriële deur, maar wil je geen stalen deur of een steellook deur? Dan is een aluminium binnendeur wellicht de juiste keuze voor jou. 

Stompe of opdek deur 

Aluminium binnendeuren zijn verkrijgbaar in stomp en opdek. Het is belangrijk dat je de juiste van de twee kiest, anders past de deur namelijk niet. Het huidige kozijn bepaalt of je een stompe binnendeur of een opdek binnendeur nodig hebt. Een stompe deur valt in het kozijn en een opdek deur valt op het kozijn. 

In onderstaande video leggen wij uit wat het verschil is tussen een stompe deur en opdek deur

In welke kleuren zijn de aluminium deuren leverbaar?

De deuren gemaakt van aluminium zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: Brons en zwart. De zwarte afwerking geeft de binnendeur een tijdloze look, waardoor de deur extra lang mee kan in jouw interieur. Houd je van een luxe uitstraling? Kies dan voor brons. Bronze deuren sprankelen in jouw woning en worden gegarandeerd een ware blikvanger. 

Uit welke glassoorten kan ik kiezen? 

Als je kiest voor aluminium binnendeuren heb je keuze uit vier verschillende glassoorten: blank glas, mat glas, rookglas en brons glas. 

Het is aan jou om te kiezen voor welke glassoort het beste bij jou en jouw interieur past. 

Blank glas: Doorzichtig glas, waar je doorheen kan kijken. Geeft een open sfeer in huis.

Mat glas: Ondoorzichtig glas, maar laat wel licht binnen. Zorgt voor meer afscherming

Rookglas: Helder glas met een donkergrijze gloed. Zorgt voor een subtiele afscheiding tussen twee ruimtes, zonder licht weg te nemen.

Brons glas: Helder glas met een bronze gloed. Deze glassoort geeft je woning een luxe uitstraling. 

In welke maten zijn de aluminium deuren verkrijgbaar? 

Aluminium binnendeuren zijn leverbaar in verschillende maten. Je kunt de deuren bestellen met een breedte van: 83 cm, 88 cm of 93 cm. En met een hoogte van: 201,5 cm, 211,5 cm en 231,5cm. 

Aluminium binnendeuren bestellen

Je weet al wat het verschil is tussen een stompe en opdekdeur. Twijfel je nog over de maat van je nieuwe deur? Of welke draairichting je nieuwe binnendeur moet worden? Of ben je benieuwd hoeveel scharnieren per deur nodig zijn?

Hieronder zetten wij de belangrijkste artikelen voor het bestellen van jouw aluminium binnendeur op een rij: 

 

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze inmeetservice. Onze deurenexpert komt dan bij jou thuis om alle juiste afmetingen voor je binnendeur op te meten en voorziet je direct van persoonlijk advies. Onze monteur komt vervolgens graag langs om de deuren te monteren voor je. Meer weten over onze montageservice? Lees hier er alles over.

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙