Veiligheidspakketten voor de CanDo buitendeur: met SKG*** keuring!

De nieuwe voordeur en achterdeur is in het vizier. Met zorg wil je de deur samenstellen en daarbij vind je niet alleen het model en de kleur belangrijk, maar ook de veiligheid. Want een deur is meer dan een beweegbare afsluiter van een ruimte. Een voordeur zorgt er ook voor dat ongenodigde gasten buiten de deur blijven.

Voeg het veiligheidspakket van CanDo toe bij het samenstellen van de buitendeur. Dit veiligheidspakket bestaat uit SKG*** deurbeslag, driepuntssluiting, AXA scharnieren, boringen en frezingen. Op deze manier is je deur écht af.

Wat zit er in het veiligheidspakket voor buitendeuren?

Een optimaal veilig gevoel krijg je met het veiligheidspakket van CanDo. Dit pakket kun je in de configurator toevoegen aan je deur op maat. Wat zit er precies in dit pakket en wat levert dat op?

 • Deurbeslag
  Het deurbeslag is allereerst SKG*** gekeurd. Daarnaast is het deurbeslag voorzien van kerntrekbeveiliging. Dit zorgt ervoor dat het uitboren of uittrekken van de cilinder verhinderd wordt. Je kunt kiezen uit diverse soorten deurbeslag. Zo wordt de deur helemaal jouw deur.

 • Driepuntssluiting
  Met één sleutel op drie punten de deur op slot doen. Een slot met driepuntssluiting is een bewezen effectieve manier. De drie sloten zitten met een speciaal mechanisme aan elkaar verbonden. De driepuntssluiting is sleutel-of krukbediend en voorzien van het SKG*** keurmerk.

 • AXA scharnieren met dievenpen
  Extra veilige AXA scharnieren in de deur, dit dient als bescherming tegen het verwijderen van de scharnieren. De AXA scharnieren zijn voorzien van een ingebouwde dievenpen met SKG*** keurmerk.

 • Boringen en frezingen
  Bestel je de deuren met het veiligheidspakket van CanDo? Dan zijn de deuren voorgeboord en gefreesd. Het krukgat, cilindergat en gaten voor patentbouten kunnen zo eenvoudig gemonteerd worden.

 • De voordelen van het veiligheidspakket
  Veiligheid is belangrijk. Inbrekers slaan hun slag op de meest onverwachtse momenten. Juist daarom is het goed om niet voor een standaard deurslot te gaan, maar voor een veiligheidspakket te kiezen. Juist de onderdelen met SKG*** keurmerk maken de deur nog veiliger en betrouwbaarder.

Let wel op. Bestel je een standaard veiligheidspakket, dan wordt de SKG*** cilinder niet meegeleverd.

Lees ook:

Reload 🗙