Tuindeuren

cando
svedex
moodplus
skantrae
austriaBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Tuindeuren van Deurengigant: gebruik de configurator!

De tuindeuren van CanDo en Skantrae zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Of je nu op zoek bent naar een deur voor je woning, schuur, of als doorgang, bij CanDo en Skantrae vind je altijd de perfecte tuindeur.

Poortdeuren in diverse materialen

Cando en Skantrae hebben beide poortdeuren in zowel vurenhout als hardhout. Vurenhout, afkomstig van de fijnspar, is een betaalbare optie. Ideaal als je een beperkter budget hebt. Het is belangrijk om vurenhout goed te behandelen tegen weersinvloeden, zoals wind en regen, om de duurzaamheid te waarborgen.

Voor wie op zoek is naar extra stevigheid en een lange levensduur, is een hardhouten poort een uitstekende keuze. Gemaakt van loofbomen, staat hardhout bekend om zijn duurzaamheid en robuustheid.

Personaliseer jouw tuindeur

Onze tuin- en poortdeuren zijn verkrijgbaar als stompe deuren, wat betekent dat ze in het kozijn vallen. Kies de gewenste hoogte, draairichting en begin met het samenstellen van jouw ideale deur. Selecteer het gewenste slot en kies de perfecte klink die past bij jouw stijl en voorkeur, of het nu een boerenklink of een poortslot is.

Stel uw eigen tuinpoort samen

Stel eenvoudig uw eigen tuinpoort samen met behulp van de configurator. Binnen een paar eenvoudige stappen is de tuindeur klaar om te bestellen.

  1. Geef de draairichting van de deur aan
  2. Voer de afmetingen van de tuindeur in. 
  3. Kies een kleur
  4. Kies het slot, type deurbeslag en de scharnieren van de tuinpoort

 

Tips en advies

Als u nog niet precies weet wat u wilt, dan helpen wij u graag bij het maken van een goede keuze. Eén van onze adviseurs komt tijdens een inmeetafspraak bij u thuis langs om de tuindeur in te meten en advies te geven. Vervolgens kunt u de deur, na levering, laten monteren door onze monteur. 

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙