ML 850

De Cando ML 850 voordeur, is een strakke en hedendaagse buitendeur van hoogwaardig hardhout. Een opvallend kenmerk van de Cando ML 850 voordeur zijn de twee smalle panelen met daartussen een smalle, langwerpige glasopening. Deze glasopening biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar zorgt ook voor natuurlijk lichtinval in jouw entree.

Varianten
Selecteer een variant
Vanaf
606,00
809,00
25% korting
Garantie: 10 jaar
Materiaal: Hardhout
Grijs gegrond (RAL 7038)

De Cando ML 850 voordeur, is een strakke en hedendaagse buitendeur van hoogwaardig hardhout. Deze moderne voordeur wordt op maat gemaakt om naadloos bij jouw wensen en huisstijl te passen.

Een opvallend kenmerk van de Cando ML 850 voordeur zijn de twee smalle panelen met daartussen een smalle, langwerpige glasopening. Deze glasopening biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar zorgt ook voor natuurlijk lichtinval in jouw entree. Je hebt diverse glasopties om uit te kiezen, waaronder blank isolatieglas voor maximale lichtinval, isolatieglas mat voor privacy, en zelfs glas in lood met verschillende ontwerpen, zoals het populaire 'arrow' patroon of het klassieke ontwerp met acht ruitjes.

Bij de Cando ML 850 buitendeur heb je ook de vrijheid om je eigen sluitwerk te kiezen, zodat de deur perfect aansluit op jouw veiligheidsbehoeften en persoonlijke smaak. En als je een brievenbus wilt toevoegen, geen zorgen, we kunnen er zelfs een brievenbus plaat bij leveren.

Met deze voordeur investeer je niet alleen in een stijlvolle entree, maar ook in duurzaamheid en functionaliteit. Kies voor moderne en tijdloze deurstijl met deze prachtige hardhouten voordeur.

 • Massief hardhouten multiplex platen
 • Hoge isolatiewaarde
 • Hoogwaardige deur berekend op het grillige Nederlandse klimaat
 • Grijs gegrond (RAL 7038). Deur dient nog afgelakt te worden
 • Deze deur is alleen verkrijgbaar in stompe uitvoering
 • Deur is rondom maximaal 35 mm in te korten (behalve de slotkant)
 • Weldorpel los geleverd
 • Slotgat, tochtvaldorpel, meerpuntssluiting en veiligheidspakket op bestelling leverbaar.
 • Glas wordt los meegeleverd
 • Deze deur heeft 10 jaar garantie
 • Let op: bij afwijkende slotgat hoogte (maatwerk) meerpuntssluiting NIET mogelijk

Let op: als de deur voorzien is van bewerkingen, dan kan deze NIET meer worden geretourneerd.

Cando heeft een breed assortiment aan binnen- en buitendeuren. Alle deuren zijn van hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee. Cando produceert zijn deuren uitsluitend met FSC® en PEFC™ gecertificeerd hout.

Een Cando voordeur is niet alleen een stijlvolle entree, maar ook een teken van kwaliteit. Onze deuren dragen het KOMO-certificaat, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste bouwstandaarden en uw huis veiliger en duurzamer maken.

De hardhouten voordeuren van Cando zijn standaard gegrond en dienen nog afgelakt te worden.

Bij de moderne Cando voordeur is het mogelijk om te kiezen voor een linkse of rechtse draairichting. Er zijn extra brede stijlen aanwezig voor een perfecte toepassing van veiligheidsbeslag en sloten.

Let op: als de deur voorzien is van bewerkingen, dan kan deze niet meer worden geretourneerd.

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙