Meerpuntssluiting voor deur

Een meerpuntssluiting is een systeem dat de veiligheid van een woning verhoogt door de voordeur en achterdeur op meerdere punten tegelijkertijd af te sluiten, allemaal met één sleutel. Deze sluitingen verlagen de kans op inbraak aanzienlijk omdat de deur op minstens 3 punten tegelijk vergrendeld wordt.

Hoe werkt een meerpuntssluiting?

Een meerpuntssluiting bestaat uit 3 sloten die met elkaar verbonden zijn. Hierdoor hoef je de sleutel maar één keer om te draaien, dankzij een mechanisch systeem. Het type slot kan verschillen per model en kan onder andere bestaan uit blokschoot, haakschoot of rolnok.

Veiligheid en driepuntssluiting

De meerpuntssluiting, zowel sleutel- als krukbediend, is voorzien van het SKG*** keurmerk. Dit keurmerk wordt toegekend door de onafhankelijke Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG), die sloten test op kwaliteit en betrouwbaarheid. Het aantal sterren geeft de mate van inbraakwerendheid aan, waarbij drie sterren het hoogste niveau van veiligheid vertegenwoordigen. Onze driepuntssluitingen voldoen aan deze hoge standaard.

Waarom een meerpuntssluiting?

Inbrekers worden steeds inventiever, daarom is het essentieel om hen voor te zijn en ze volledig buiten te sluiten. Dankzij de uitstekende beveiliging van een driepuntssluiting wordt de kans op inbraak aanzienlijk verminderd, waardoor jij met een gerust gevoel de deur uit kunt gaan.

Al onze voordeuren kunnen besteld worden met een meerpuntssluiting. Neem eens een kijkje bij:

Andere interessante artikelen:

 

Reload 🗙