Tochtvaldorpel voor deur

Wat is een tochtvaldorpel? Een tochtvaldorpel is een onmisbaar element voor deuren. Zeker voordeuren zijn gebaad bij een tochtvaldorpel. Een tochtvaldorpel houdt namelijk – zoals het woord als verraadt – veel tocht tegen. Tijdens de gure winterdagen stook je niet meer voor buiten, dankzij de tochtvaldorpel. In dit artikel lees je ook hoe je tocht in de hal voorkomt 

De tochtvaldorpel is geschikt voor binnendeuren en buitendeuren. Geef aan in het configuratiemenu dat deze tochtwering gewenst is. Wij zorgen ervoor dat op deze manier de tocht buiten de deur gehouden wordt.

Waar plaats je een tochtvaldorpel?

Een tochtvaldorpel wordt onder de deur gemonteerd. Het voordeel van de tochtvaldorpels van Deurengigant is dat de dorpels naadloos aansluiten op de deur. De tochtvaldorpel ‘valt’ letterlijk op de dorpel. Je kunt een tochtvaldorpel mee bestellen, in de laatste stap, tijdens het samenstellen van je binnendeur of buitendeur.

 

Hoe plaats je een tochtvaldorpel?

De tochtvaldorpel wordt gemonteerd en al meegeleverd. Wanneer je hebt aangegeven dat je een tochtvaldorpel onder je deur wilt hebben, wordt er ook een gleuf gefreesd, zodat de tochtvaldorpel er precies inpast. Je hoeft niet meer te klussen, de tochtvaldorpel wordt kant-en-klaar afgeleverd in de nieuwe deur.

Wat zijn de voordelen van een tochtvaldorpel?

Geen onnodige energieverbruik en geluidsdemping. Dat zijn twee heel belangrijke voordelen van een tochtvaldorpel. Verhoog je wooncomfort met een tochtvaldorpel. Een koude wind die ongewenst je woonkamer binnenwaait is bij deze verleden tijd. Ook wanneer je even rust wilt, kan een tochtvaldorpel al veel schelen in het isoleren van de ruimte.

Tochtvaldorpel: geschikt voor een schuifrailsysteem?

Een tochtvaldorpel is helaas niet geschikt voor een schuifrailsysteem. Ook wanneer je een woning hebt met een balansventilatiesysteem, is de tochtvaldorpel niet toepasbaar.

Bekijk ook:

Reload 🗙