Goedkope binnendeuren kopen: tot 30% korting!

Welke goedkope binnendeuren passen het beste bij uw interieur? Bekijk het assortiment en vindt de deur die het beste bij uw persoonlijke wensen past. Bij ons vindt u deuren van verschillende merken zoals:

 • Goedkope binnendeuren van CanDo
 • Goedkope binnendeuren van Proporte
 • Goedkope binnendeuren van Svedex

Onze binnendeuren goedkoop hebben kortingen die oplopen tot 30%. Meer weten over onze binnendeuren aanbiedingen? Kijk dan snel verder!

Verschillende types goedkope binnendeuren

Als het tijd is voor een nieuwe goedkope binnendeur, dan is het een mogelijkheid om alle deuren in het huis te vervangen. Kies uit een ruim assortiment van binnendeuren, denk aan:

 • Goedkope hoge binnendeuren
 • Goedkope afgelakte binnendeuren
 • Goedkope kunststof binnendeuren
 • Goedkope binnendeuren met glas
 • U kunt ook kiezen voor een standaard goedkope binnendeur

En er zijn nog veel meer mogelijkheden! Kies de binnendeur aanbieding die het beste past bij uw persoonlijke wensen. Zo kan een goedkope binnendeur ook met glas of met een bepaalde opdek worden gekozen. Kies de stijl die het beste past bij uw smaak en de rest van het interieur.

Als de gewenste binnendeur aanbieding is gevonden, is het mogelijk om de binnendeur op maat te maken. Dit kunt u zelf eenvoudig doen met behulp van de gebruiksvriendelijke configurator.

Welke draairichting heeft mijn binnendeur?

Als u kiest voor onze aanbieding binnendeuren, dan is het belangrijk dat u de juiste draairichting kiest. Met name voor de keuze van het deurbeslag is dit belangrijk. Het is vrij eenvoudig om te bepalen welke draairichting uw binnendeur heeft.

 1. Ga aan de kant staan waar de deur naar open draait.
 2. Kijk waar de scharnieren zijn gemonteerd
 3. Zijn ze links of rechts gemonteerd?
 4. Als ze rechts zitten, dan is de deur rechtsdraaiend. Zitten ze links, dan is de deur linksdraaiend

Dit geldt voor zowel stompe als opdekdeuren.

Goedkope binnendeur opmeten: hoe doe ik dit?

Als u gebruik maakt van uw binnendeuren aanbieding, dan is de volgende stap om te zorgen dat u de juiste maten heeft. Het opmeten van de maten voor uw goedkope deur doet u als volgt:

Voor een opdek deur:

 • Breedte: Meet de binnenzijde van de deur, zonder de opdekrand
 • Hoogte: Meet de buitenzijde van de deur, met opdekrand

Voor een stompe deur:

 • Meet de deur in de hoogte en breedte. Of meet nauwkeurig de sponningmaten in het kozijn

Heeft u vragen over de binnendeuren aanbieding? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De proporte Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl