Houten deuren

cando
svedex
moodplus
skantrae
austriaBreedte
HoogteGeen deuren gevonden, pas je zoekopdracht aan of kies een ander merk.

Hardhouten deuren: gebruik onze inmeetservice

Robuust, stijlvol en een natuurlijk element in huis: zomaar een reeks voordelen van hardhouten deuren. Een houten deur past doorgaans bij ieder interieur. Of je nu meer van landelijk houdt of meer van strak, er is een deur voor ieder interieur. Hardhouten deuren vind je bij ons in allerlei soorten en maten. Bekijk de ruime keus in de configurator!

Diverse merken hardhouten deuren

Voor houten buitendeuren heb je een ruimere keuze in hardhouten deuren. Dit komt omdat harde houtsoorten als meranti, eikenhout en mahonie vaker worden ingezet voor houten achterdeuren en houten voordeuren vanwege de hoge bestandheid tegen vocht.

Terug naar de houten binnendeuren. Die hebben we van materialen als MDF, board en FSC hout in overvloed. Vervang je oude hardhouten deuren en ga op zoek naar een nieuwe oplossing. Houten opdekdeuren en stompe binnendeuren genoeg in ons assortiment. In onze webshop staan diverse hardhouten binnendeuren op maat van kwaliteitsmerken als:

  • Moodplus deuren
  • Skantrae deuren
  • Svedex deuren
  • Cando deuren

Naast standaard binnen- en buitendeuren bieden we een compleet aanbod van deuren aan in verschillende stijlen inclusief accessoires. Een deur kopen die aan je wensen voldoet, begint bij de juiste filterinstellingen. Ga naar het navigatiemenu en filter de deur op stijl - tijdloos, barn, klassiek, modern en steellook – materiaal, hoogte en breedte en draairichting.

Op zoek naar een robuuste deur? Bekijk eens onze Houten deur steel look voor de perfecte industriële toevoeging aan je interieur.

Houten deur maken: aandachtspunten

We hebben verschillende hardhouten deuren te koop. Kies de deur die past bij jouw persoonlijke wensen. Een houten deur maken doe je snel en eenvoudig door de stappen in de configurator te doorlopen. Hierbij vul je onder andere de maten, draairichting en accessoires in.

Wij adviseren je graag over het samenstellen van de houten deur. Want weet jij hoeveel ruimte onder de deur je nodig hebt of hoe opdekdeur meten werkt? En heb je eigenlijk een opdekdeur nodig of toch een stompe variant? En wanneer je dat wilt, komen wij de houten deur ook bij je monteren. Snel, betaalbaar en zeer praktisch.

Draairichting bepalen

Een stelregel voor het bepalen van draairichting van de deur is dat je moet staan aan de kant waar de deur naartoe opent. Zijn de scharnieren links, dan heb je te maken met een linksdraaiende houten deur. Zie je de scharnieren rechts? Dan heb je een rechtsdraaiende hardhouten deur moeten kopen.

 

Veelgestelde vragen over houten deuren

Wat kost een houten deur?

Hardhouten deuren zijn massaal te koop. Maar uiteraard wil je geen standaard product voor jouw paleis. Gewoon is ook zo gewoon. Gebruik daarom onze configurator voor een deur maken. En niet zomaar een deur. Hoge houten deuren bijvoorbeeld. Als daar je voorkeur naar uitgaat. Bij ons is het mogelijk een deur op maat te laten maken.

Verkopen jullie ook hardhouten deuren?

Ja, hardhouten deuren zitten in ons assortiment en zijn heel populair. Zowel als binnen- en buitendeuren, voor- en achterdeuren.

Welke soorten hout wordt er gebruikt voor de houten deuren?

Wij gebruiken verschillende soorten hout, afhankelijk van jouw keuze. Je kunt kiezen uit hardhout, meranti, beuken of eiken hout.

Zijn de houten deuren echt vochtbestendig?

Ja, de houten deuren zijn absoluut vochtbestendig. De deuren zijn voorzien van een vochtbestendige MDF toplaag. Maar alle deuren moeten altijd afgewerkt worden na dat ze ingehangen zijn.

Wat is een maatwerk deur?

Een maatwerk deur is een deur met díe maten die ervoor zorgen dat ze in de sponning in de woning passen. Of je nu op zoek bent naar een binnendeur of een houten deur voor buiten. Bepalend voor de juiste maat is de breedte en lengte tussen de sponning.

Hoe maak je een deur op maat?

Een houten deur maken op maat gebeurt in de fabriek. Maar voordat er begonnen wordt met jouw houten deur op maat te maken, zul je de juiste maat moeten doorgeven. Merk je thuis dat je iets te ruim gemeten hebt, dan is het mogelijk om de deur iets in de korten. Doe dit altijd vanaf de onderkant met een schaaf.

 

Andere mogelijkheden:

B

Berkvens deur stomp

Binnendeur met glas

Boerendeur

Buitendeur op maat maken

D

Dubbele stalen deur

Draaideur kast

H

Houten schuifdeur op maat

 

I

Industriële binnendeur

O

Opdekdeur

 

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙