Goedkope deuren

cando
svedex
moodplus
skantrae
austriaBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Goedkope deuren kopen: tot wel 20% voordeel!

Ontdek onze betaalbare deuren bij een top assortiment van A-merken zoals Svedex, CanDo, Skantrae en Moodplus. Bij ieder budget vind je wel een geschikte deur. Zo vind je in ons assortiment binnendeuren, voordeuren, achterdeuren, tuindeuren en meer specialistische deuren zoals brandwerende deuren of schuifdeuren. Kortingen op de goedkope deuren lopen op tot 20%. Kortom: top kwaliteit voor een scherpe prijs!

Deuren aanbieding: hoe kies je de juiste deur uit alle aanbiedingen?

Zoek goed naar onze beste goedkope deuren op maat en misschien heb jij binnenkort een prachtige deur in huis. Gebruik de volgende tips tijdens je zoektocht:

  • Er is een verschil tussen stompe deuren en opdekdeuren. Voordeuren, achterdeuren en buitendeuren zijn in de meeste gevallen stompe deuren. Controleer eerst of de huidige deur een stompe deur of een opdekdeur is
  • Het opmeten van de juiste maat klinkt ingewikkeld, maar in de praktijk is dit eenvoudiger dan je vooraf denkt. Wil je de maten liever niet zelf opmeten? Maak dan een inmeetafspraak. Eén van onze adviseurs komt graag bij je langs om alle maten op te nemen. Nadat je de maat hebt bepaald, is het tijd om te kijken naar de verschillende modellen van deuren
  • De keuze voor een stompe/opdek deur is gemaakt. De maten zijn bekend. Kijk nu naar de verschillende modellen van de goedkope deuren. Wil je liever een klassiek design of een moderne uitstraling? Wij hebben een ruim aanbod voordeeldeuren dus je vindt altijd waar je naar op zoek bent

Type deuren in het assortiment

Graag bieden we je een ruim assortiment voordeeldeuren aan, zodat je zeker weet dat je een geschikte deur vindt. De meest populaire deuren zijn:

Zoek je naar een specifiek type deur? Naast bovenstaande voordeeldeuren vind je bij ons ook de volgende deuren:

Voordeel op deuren bij Deurengigant

De goedkoopste deuren vind je bij Deurengigant. Wil je voordeel op de nieuwe deuren? Profiteer bij ons van de volgende voordelen:

Wat zijn de basistypen van goedkope deuren die in woningen worden gebruikt?

Deuren zijn er in veel verschillende typen en stijlen, van modern en klassiek tot industrieel. De basistypen zijn voordeuren, binnendeuren, schuifdeuren, draaideuren en tuindeuren. Elk type heeft zijn eigen specifieke kenmerken en toepassingen in een woning.

Hoe kan ik de juiste materiaalkeuze maken voor mijn deur?

De keuze van het materiaal hangt af van het doel van de deur, de gewenste uitstraling en het budget. Houten deuren bieden een natuurlijke en klassieke look, terwijl staal en aluminium robuustheid en een industriële uitstraling bieden. PVC-deuren zijn vaak kosteneffectief en bieden goede isolerende eigenschappen. Het is belangrijk om het materiaal te kiezen dat past bij de ruimte waar de deur geplaatst wordt en voldoet aan de functionele vereisten.

Hoe onderhoud ik deuren om hun levensduur te verlengen?

Onderhoud is essentieel voor de duurzaamheid van deuren. Houten deuren moeten regelmatig worden gecontroleerd op beschadigingen en indien nodig worden behandeld met lak of beits. Metalen en PVC-deuren kunnen worden gereinigd met een mild schoonmaakmiddel. 

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙