Boerendeuren

cando
svedex
moodplus
skantrae
austriaBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Boerendeur kopen: nu met 20% korting!

Zorgen dat je woning authenticiteit en originaliteit uitstraalt heeft soms heel wat voeten in de aarde. Maar met deuren van Deurengigant is het heel gemakkelijk. Zeker wanneer je een boerendeur aanschaft. Met de plaatsing van één van onze mooie boerendeuren zorg je direct voor een wauw-factor in je woning.

De trend van nú zijn boerendeuren, ook wel bekend als barndeuren. Je woning kun je in een mum van tijd compleet van uiterlijk laten veranderen door deze deuren te gebruiken. Boerendeuren – de naam zegt het al – zijn deuren die van oudsher vooral in boerderijen voorkwamen en dan met name in boerenschuren. Het verschil met de boerendeuren voor woningen is de manier van bevestigen. Waar boerderijdeuren worden afgehangen in scharnieren, worden boerendeuren bevestigd aan een railsysteem. Ook is er een verschil in de afwerking. De ouderwetse deuren zijn erg robuust en aan afwerking werd vroeger überhaupt niet gedacht. De boerendeuren van tegenwoordig hebben nog steeds de landelijke robuuste uitstraling, zonder daadwerkelijk robuust te zijn. Landelijk met een rauw randje noemen we dat.

AFWERKING BOERENDEUREN

Onze sfeervolle boerendeuren passen in elk interieur. Je kunt de deur namelijk afwerken op de manier waarop je dat wenst. Ook kun je bij ons ook boerendeuren aanschaffen die al afgewerkt zijn in diverse kleuren:

  • Vintage wit
  • Vintage antraciet
  • Vintage grijs

MATCH DE BOERENDEUR BIJ UW INRICHTING

Natuurlijk is het ook mogelijk om een boerendeur aan te schaffen die in twee lagen voorgegrond zijn. Je hoeft hierna maar één laag verf aan te brengen om de deur van een dekkende kleur te voorzien. De kleuren kies je helemaal zelf. Houd je van een warme sfeer in huis? Schaf dan een onafgewerkte deur aan om de landelijke uitstraling van het hout naar voren te laten komen. Kies je ervoor om deze deur in je moderne of industriële interieur te laten blenden? Dan kan dit het beste met een boerendeur waarbij de nerf van het hout wat minder zichtbaar is. Schaf dan een voorgegronde boerendeur aan die je in wit, zwart of grijs verft. Heb je een eclectische inrichting? Pak dan eens uit en verf je boerendeur in een kleur die niemand verwacht. Wat denk je van snoepjesroze, opaalblauw of appeltjesgroen? Geheid dat de boerendeur de blikvanger wordt in je woning. Wist je dat de boerderijdeur ook als schuifdeur verkrijgbaar is?

BOERENDEUR GOEDKOOP AANSCHAFFEN

Voor een betaalbare boerendeur, moet je bij Deurengigant zijn. Hier kun je deuren aanschaffen met 20% korting. Dit betekent dat je voor de aanschaf van een boerendeur altijd goedkoper uit bent dan bij een plaatselijke speciaalzaak of een bouwmarkt. Daarnaast geniet je bij Deurengigant ook van andere voordelen:

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙