Paneeldeuren

cando
svedex
moodplus
skantrae
austriaBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Paneeldeur kopen: stel zelf samen met de configurator

Een paneeldeur is een mooie veelzijdige deur waar je veel mee kunt. Je kunt de deur goed combineren met andere deuren en ze passen in bijna ieder interieur. Of het nu klassiek, modern of daartussenin zit, paneeldeuren zijn ideaal. Bij ons kun je de paneeldeuren zelf samenstellen. Aan de hand van een aantal eenvoudige stappen heb je je eigen paneeldeuren samengesteld.

Paneeldeur: Stomp of opdek?

Als je een paneeldeur op maat gaat bestellen, dan is het eerst belangrijk dat je bepaalt welk type paneeldeur je hebt. Je kunt namelijk een stompe deur of opdekdeur hebben. Er is een wezenlijk verschil tussen deze twee type deuren.

Bij een stompe deur wordt de deur paneel in zijn geheel het kozijn geplaatst en afgehangen aan de scharnieren. Een opdekdeur valt gedeeltelijk in het kozijn en vervolgens afgehangen met speciale paumelle scharnieren. Hieronder kun je het verschil zien in een afbeelding:

Als je niet zeker weet of je stompe of opdek paneeldeuren op maat nodig hebt, maak dat een foto van de huidige deur en stuur deze naar ons op. Onze klantenservice helpt je graag.

Paneeldeur maten

Als je paneeldeuren online wilt samenstellen, is het belangrijk dat je de juiste maat opmeet. Het opmeten van de maten van paneeldeuren is gelukkig niet heel moeilijk. De manier waarop je de maat opmeet voor de paneel deuren is afhankelijk van het type deur dat je hebt. Want een opdekdeur meet je namelijk anders op dan een stompe deur. Je kunt de paneeldeuren als volgt opmeten:

Opdek paneeldeur
Je kunt de breedtemaat opmeten door de binnenzijde, zonder opdekrand, te meten. De hoogtemaat meet je op door de buitenzijde van de deur inclusief opdekrand op te meten.

Stompe paneeldeur
Meet de lengte- en breedtemaat op. Het maakt niet uit of je de binnen- of buitenzijde opmeet.

Kijk ook eens voor een nieuwe achterdeur of voordeur. Ook op maat te bestellen.

Deur paneel: Veel gestelde vragen

Als je een deur paneel online wilt kopen, dan zijn er een aantal vragen die veel voorkomen. Wij beantwoorden deze graag voor u. Een aantal veel gestelde vragen zijn:

Wat is de levertijd van een paneeldeur?

De levertijd is afhankelijk van het merk. Een CanDo paneeldeur heb je in acht tot tien dagen in huis. Een Svedex paneeldeur heeft een levertijd van ongeveer 15 dagen. Deze levertijden zijn overigens geldig voor paneeldeuren die vanuit voorraad worden geleverd. Als een deur op maat moet worden gemaakt of als een bestelling extra accessoires hebben kan de levertijd langer zijn.

Kan ik de paneeldeuren laten monteren?

Het is mogelijk om de paneeldeuren door ons te laten monteren. Met onze montageservice komen onze medewerkers de nieuwe paneeldeuren snel en vakkundig plaatsen. De kosten voor deze service is afhankelijk van het aantal paneeldeuren je koopt. De kosten hiervoor kun je zien als je het gehele bestelproces hebt doorlopen.

Hebben jullie een showroom?

Jazeker, wij hebben een showroom. In drie verschillende plaatsen in Nederland hebben wij een showroom staan waar je onze paneeldeuren in het echt kunt bekijken. Kom eens langs op onze locaties in Breda, Purmerend of Hoofddorp. Daar kun je al onze merken bekijken, waaronder Svedex & CanDo!

 

Andere mogelijkheden:

B

Berkvens binnendeuren kopen

Berkvens stompe deur

Boarddeuren

H

Houten schuifdeur op maat

G

Goedkope binnendeuren

S

Steigerhouten schuifdeuren op maat maken

Svedex binnendeuren

Wat zijn de voordelen van het installeren van paneeldeuren in huis?

Paneeldeuren bieden verschillende voordelen. Ze voegen een vleugje elegantie en karakter toe aan een ruimte, waardoor het een klassieke uitstraling krijgt. Daarnaast bieden ze, afhankelijk van het gebruikte materiaal, ook goede isolatie tegen geluid en temperatuur. Bovendien zijn ze vaak steviger dan vlakke deuren, waardoor ze een langere levensduur hebben.

Welke materialen worden doorgaans gebruikt voor paneeldeuren?

Hoewel hout het meest voorkomende materiaal is voor paneeldeuren vanwege zijn bewerkbaarheid en natuurlijke schoonheid, kunnen ze ook worden gemaakt van materialen als MDF, PVC of zelfs glas. De keuze van het materiaal hangt vaak af van de gewenste uitstraling en de functionele eisen van de deur.

Hoe verschillen paneeldeuren van andere deurtypes?

In tegenstelling tot vlakke deuren die een enkel, consistent oppervlak hebben, bestaan paneeldeuren uit meerdere verzonken panelen. Hierdoor hebben ze een meer gedetailleerd en gelaagd ontwerp. Hun unieke esthetiek maakt ze populair in zowel historische als hedendaagse interieurs.

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙