Skantrae buitendeuren

skantraeBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Skantrae buitendeuren: maak gebruik van onze montageservice!

Heb je behoefte aan buitendeuren? Skantrae biedt een uitgebreid assortiment buitendeuren bestaande uit: Skantrae voordeuren, Skantrae achterdeuren en Skantrae tuindeuren.

Buitendeuren van Skantrae in verschillende series

De buitendeuren van Skantrae zijn onderverdeeld in verschillende series. Elke serie bestaat uit verschillende deuren, die je in diverse maten kunt bestellen. Inclusief Skantrae buitendeuren op maat. In elke serie vind je dus de perfect passende Skantrae buitendeur voor jou. Skantrae heeft de volgende series:

 • Entrance
 • Elegance
 • Garden
 • Nova
 • SlimSeries Outdoor
 • Village

Elke collectie Skantrae buitendeuren kenmerkt zich door een eenvormige stijl, met subtiele verschillen tussen de deuren in dezelfde serie. 

Skantrae geïsoleerde voordeuren

Om je energiekosten te verlagen, is het verstandig om te investeren in geïsoleerde voordeuren. Deze deuren hebben een hogere isolatiewaarde, en bij Skantrae vind je precies wat je zoekt.

Voordelen van Skantrae Next voordeuren:

 • Hoge isolatiewaarde
 • Robuuste plaatconstructie met isolerende XPS schuimkern
 • Vermindert kromtrekken, krimpen of uitzetten van het hout
 • Lichtgewicht
 • Altijd 10 jaar garantie

Buitendeuren en veiligheid

Veiligheid staat voorop, ook bij Skantrae buitendeuren. Er is een belangrijk onderscheid met een binnendeur: Skantrae buitendeuren zijn niet alleen mooi, maar ook stevig en inbraakveilig. Dat is bij Skantrae buitendeuren vanzelfsprekend. Vrijwel alle deuren van Skantrae zijn voorzien van het PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) en SKG (Stichting Keurmerk Gevelelementen). Daarnaast voldoet al het glas in deze Skantrae buitendeuren aan de NEN 3569 norm. Wist je dat dit soort glas minimaal vijf keer sterker is dan gewoon glas? Dat verkleint zowel de kans op inbraak als op onbedoelde schade.

Kies voor een complete Skantrae buitendeur

In onze configurator kun je een Skantrae buitendeur compleet samenstellen. Naast de deur kun je ook alle bijpassende accessoires selecteren, zoals glas, veiligheidsbeslag, een brievenbus en een tochtvaldorpel. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en kun je de buitendeur direct monteren.

Skantrae buitendeuren met HR++ glas

Skantrae buitendeuren worden geleverd met HR++ glas, wat staat voor hoog rendement. HR++ glas is dubbel glas en biedt uitstekende isolatie, waardoor warmteverlies tot een minimum wordt beperkt.

Skantrae achterdeuren

Op zoek naar een achterdeur? Bekijk het assortiment Skantrae achterdeuren. Kies uit de Garden serie voor veel lichtinval, de Village serie voor een klassieke uitstraling, of de Slim Serie Outdoor voor strakke industriële deuren.

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙