Ik zoek een deur voor mijn badkamer, welke deur is daarvoor geschikt?

De badkamerdeur voldoet niet meer aan je eisen en heeft inmiddels flinke gebruikssporen opgelopen. Na wat rondsnuffelen zweeft er nu een prangende vraag rond door je hoofd. Want welke deur is geschikt voor een badkamer? Een geschikte deur vinden voor een badkamer is gelukkig niet heel ingewikkeld. De deur moet vooral tegen vocht kunnen en goed isoleren. Een vochtwerende deur is daarom bij uitstek geschikt als badkamer deur.

Wanneer is een deur vochtwerend?

Een geschikte badkamerdeur is vochtwerend, doordat de deur goed afgelakt en aan de onderzijde geseald is. Dit voorkomt dat vocht in het hout kan gaan zitten, zodat hij niet gaat klemmen of kromtrekken. 

Stel zelf uw badkamerdeur samen

Bekijk onze badkamerdeuren en stel de deur verder geheel naar wens samen. Onze handige configurator geeft je tal van mogelijkheden:

  • Hoogte en breedte: kies tussen verschillende maten van een standaard afmeting deur of vul zelf de gewenste hoogte en breedte in
  • Kleur: Kies de gewenste kleur of kies ervoor om het verven van de deuren thuis te doen
  • Randafwerking: een stompe deur of een opdek deur, dit kun je geheel zelf bepalen
  • Draairichting: bepaal zelf of je een linksdraaiende of een rechtsdraaiende deur wilt. Hoe je de draairichting van jouw deur bepaalt, lees je hier.
  • Glas: bij sommige deuren met glas heb je de optie om te kiezen uit verschillende glassoorten. De meest voorkomende glassoorten zijn: blank glas, satijnglas, matglas en rookglas. 
  • Slot: Je hebt keuze uit een reeks sloten, voor een badkamerdeur kun je bijvoorbeeld voor een vrij/bezetslot kiezen
  • Deurbeslag: bepaal zelf het soort deurbeslag. Een standaard deurklink, een komgreep of juiste een handgreep? Je hebt keuze uit allerlei soorten deurbeslag
  • Scharnieren: bepaal zelf het aantal scharnieren en het soort scharnieren
  • Accessoires: schaf een schuifdeur systeem aan of zorg juist voor een tochtwering profiel of een deurkozijn.

Klaar met het samenstellen van uw alternatief op bouwmarkt deuren? Wacht dan niet langer met bestellen! Het is niet nodig om te zoeken naar een Deurengigant kortingscode. U krijgt namelijk altijd de scherpste prijs bij ons!

 

Andere mogelijkheden:

B

Binnendeuren aanbieding

Binnendeur opdek board

Skantrae boarddeur kopen

Brandwerende deuren

D

Deuren op maat maken

H

Houten deur op maat

 

S

Schuifdeur op maat

 

 

 

 

 

Reload 🗙