Deuren met glas

cando
svedex
moodplus
skantrae
austriaBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Deur met glas kopen: deze maand tot 20% korting!

Voor binnen, buiten en voor elke ruimte. Glazen deuren zijn ontzettend veelzijdig. We hebben allerlei soorten deuren met glas van verschillende merken. Er is altijd een deur die bij jouw interieur of tuin past.

Aandachtspunten bij het kiezen van een deur met glas

Ben je op zoek naar een deur met glas, dan zijn er een aantal aandachtspunten die belangrijk zijn bij de aanschaf. Een deur met glas zal waarschijnlijk een prominente plek in huis krijgen. Onze tips voor het kiezen van een glasdeur zijn als volgt:

  1. Kies de uitstraling: bijvoorbeeld klassiek of modern
  2. Bepaal welk type deur je wilt: combineer je het glas met een paneel of wordt het toch volledig glas
  3. Voor welke glassoort kies je?: blank glas, glas in lood of ondoorzichtig glas? Elk type glas heeft zijn eigen eigenschappen
  4. Kies het deurbeslag: welk deurbeslag past het beste bij de gekozen deur, maar ook bij de rest van je interieur?

Deuren met glas opmeten

Als je deuren met glas zelf samenstelt, is het belangrijk om de juiste maten in te vullen. Het is gelukkig niet heel moeilijk om een deur op te meten en vervolgens je deur samen te stellen in onze configurator. Je meet de maten van een binnendeur als volgt op:

Stompe deur inmeten

 

Opdekdeur inmeten

 

Kom langs in een van onze showrooms

Met de configurator heb je een paar stappen je deuren met glas samengesteld. Heb je nog vragen of wil je advies over deuren met of zonder glas? Kom langs in één van onze showrooms in Breda, Hoofdorp of Purmerend. Onze specialisten staan klaar met een verse bak koffie en het beste advies over deuren.

   Populaire keuzes:

   Ga snel naar:

Zijn deuren met glas veilig?

Ja, deuren met glas zijn zeer veilig, afhankelijk van het type glas dat wordt gebruikt. Veel moderne deuren worden gemaakt met gelaagd of gehard glas. Dit soort glas valt bij breuk niet uiteen. Het is wel belangrijk om de deuren regelmatig te controleren op beschadigingen en ze zo nodig te vervangen.

Hoe onderhoud je deuren met glas?

Het glas van de deur kan gemakkelijk worden gereinigd met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel. Vermijd schurende materialen die krassen op het glas kunnen veroorzaken. Voor het houten of metalen frame van de deur volg je de specifieke onderhoudsinstructies van de fabrikant.

Kan je privacy behouden met deuren met glas?

Ja, er zijn verschillende manieren om privacy te behouden. U kunt kiezen voor mat of gefrosted glas, wat doorzichtigheid vermindert. Ook zijn er tal van decoratieve glasopties, zoals glas in lood, die zowel stijl als privacy bieden. 

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙