Skantrae boarddeuren

skantraeBreedte
HoogteGeen deuren gevonden, pas je zoekopdracht aan of kies een ander merk.

Skantrae boarddeur: met montageservice!

De Skantrae boarddeur is de ideale deur voor op de bovenverdieping of zolder. Zo is de deur licht van gewicht en budgetvriendelijk. Daarnaast is de deur –mede dankzij de speelse boardpanelen- stijlvol om te zien. Koopt de Skantrae boarddeur bij ons in verschillende uitvoeringen. Kies voor een klassiek model of voor een strakke deur dat uit één of meerdere grote vlakken bestaat. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Tips voor het samenstellen van de Skantrae boarddeur

Als je een Skantrae boarddeur wilt kopen, komen er een hoop keuzes op je af. Denk hierbij aan het model, maar ook aan de specificaties. Houd rekening met de volgende punten om de juiste Skantrae boarddeur te kiezen, zonder later spijt te krijgen:

 • Opdek of een stompe deur:
  Deze keuze maak je door te kijken naar je huidige deur. Het is praktisch om voor dezelfde soort deur te kiezen. Je weet of je een opdek of een stompe deur hebt door te kijken waarop de deur in het kozijn valt (stompe deur) of juist op het kozijn valt en voorzien is van een opdek rand (opdek deur)
 • Links- of rechtsdraaiend:
  Trek de deur naar je toe om de draairichting te bepalen. Als de scharnieren aan de rechterkant zitten, is de deur rechtsdraaiend. Als de scharnieren zich aan de linkerkant bevinden, is de deur linksdraaiend. Kies bij voorkeur voor een deur die dezelfde kant op draait als je huidige deur. Zo hoef je de scharnieren niet te verplaatsen. Liever een schuifdeur? Ook dat kan! Maak schuifdeuren glas op maat of kies voor een andere stijl schuifdeuren
 • De maten:
  Bepaal de maten van de Skantrae boarddeur met behulp van onze tips en instructievideo’s of maak gebruik van onze inmeetservice. De inmeetservice is handig als je twijfelt en zeker wilt weten dat je de juiste maat deur bestelt
 • Deurbeslag:
  De deuren beschikken over een standaard deurbeslag. Vaak is het slotgat voorgeboord en is het slot makkelijk te monteren

Hoe monteer ik een deur?

Het monteren van een Skantrae deur is een klus die je kunt uitbesteden aan onze montageservice. Wil je liever zelf aan de slag? Bekijk dan onze instructievideo’s en volg onderstaande stappen op voor een zo soepel mogelijke montage van je Skantrae boarddeur:

 1. Haal de oude deur uit de sponning
 2. Monteer de scharnieren (bekijk onze instructievideo’s!)
 3. Hang de deur in het kozijn
 4. Controleer of de deur stevig vastzit en soepel open- en dicht gaat

Voordelen van de Skantrae boarddeur

Naast het feit dat onze Skantrae boarddeuren niet alleen mooi zijn om te zien en perfect aansluiten op de meeste interieur stijlen, zijn er ook praktische redeneren om voor een Skantrae boarddeur te kiezen:

 • Budgetvriendelijke deuren: houd geld over voor de rest van de verbouwing
 • Licht van gewicht dankzij de honinggraatvulling: hierdoor is een Skantrae boarddeur perfect voor de bovenverdieping en zolder
 • Zelf samen te stellen: maak de Skantrae boarddeur helemaal naar wens voor jouw ruimte

Wil je deuren met elkaar vergelijken? Bekijk naast de Skantrae boardeuren ook eens de Skantrae Cottage deur en de Skantrae volspaan deuren. Welke stijl past het beste bij jouw?

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙