Stel zelf uw opdek binnendeuren op maat samen

Bent u op zoek naar nieuwe opdek binnendeuren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij ons stelt u zelf uw opdek binnendeuren samen. Wij maken de deuren geheel op maat zodat u de perfecte deur thuis ontvangt. Meer weten over onze binnendeuren met opdek? Lees dan snel verder!

Binnendeuren opdek opmeten: hoe doe ik dit?

Als u binnendeuren met opdek gaat opmeten, dan doet u dit op een andere manier dan bij een stompe deur. Bij een stompe deur kunt u eenvoudig de hoogte en breedte van de deur opmeten, bij een opdekdeur voor binnen gaat dit anders. Meet de deur als volgt:

  • Hoogte: Meet de buitenzijde van de opdek binnendeur op met opdekrand
  • Breedte: Meet de binnenzijde van de opdek binnendeur op zonder opdekrand       

Opdek binnendeuren voegen veel waarde toe aan uw woning en de juiste maat is daarom zeer belangrijk. Deuren die scheef hangen of klemmen kunnen veel hinder veroorzaken!

Veel gestelde vragen omtrent deze specifieke deuren

Als u deuren gaat kopen voor binnen in uw woning, dan zijn er een aantal veel gestelde vragen waarvan wij u graag een passend antwoord op willen geven.

Wat is de levertijd van de opdek binnendeuren?

Afhankelijk van het merk kunnen wij snel uw deuren leveren. CanDo opdek binnendeuren heeft u over ongeveer 8 tot 10 dagen in huis. Svedex deuren heeft u over ongeveer 15 dagen in huis. Deze levertijden zijn van toepassing op de deuren die vanuit voorraad worden geleverd. Deuren op maat of bestellingen met extra accessoires kunnen de levertijd langer maken.

Kan ik de deuren laten monteren?

U kunt de deuren door ons laten monteren. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het aantal en het type deuren dat u koopt. Deze kosten worden duidelijk in beeld gebracht tijdens het bestellen van een deur of meerdere deuren.

Kan ik de deuren bekijken in een showroom?

Wij hebben op drie verschillende plekken in het land een showroom. U kunt onze showroom in Breda, Purmerend of Hoofddorp bezoeken. Naast de opdek binnendeuren kunt u ook alle mogelijkheden bekijken voor een nieuwe buitendeur!

Een deur kopen: hier moet u op letten!

Als u van plan bent om een binnen opdekdeur aan te schaffen dan zijn er een aantal belangrijke punten waar u rekening mee kunt houden. Want een binnendeur koopt u niet zomaar, het is een belangrijk onderdeel van het interieur. Hier zijn onze tips waar u op moet letten bij het aanschaffen van opdek binnendeur:

  1. Welke uitstraling wilt u? Klassiek of modern?
  2. Wat voor een type deur wilt u? Een paneeldeur of een binnendeur met glas? Of wilt u dit combineren?
  3. Welk glassoort wilt u eventueel? Blank glas, glas in lood of ondoorzichtig glas?
  4. Van wat voor soort hout zijn de deuren geproduceerd? Is het duurzaam hout?
  5. Wat voor soort deurbeslag wil ik gebruiken?
  6. Welk type scharnieren heb ik nodig?
  7. Kies altijd voor kwaliteit, duurzaamheid en voor een goed merk!

Verschil tussen opdek binnendeuren & stompe binnendeuren

Als u een binnendeur gaat kopen, dan zult u zien dat u kunt kiezen uit twee verschillende type deuren. Namelijk opdek binnendeuren en stompe deuren. Er is een duidelijk verschil tussen twee type deuren. Het verschil zit in de manier waarop de deuren in het kozijn vallen.

Stompe deuren vallen volledig in het kozijn en hebben een volledig platte rand aan alle kanten. Deze deuren worden afgehangen met normale scharnieren. Opdek binnendeuren vallen gedeeltelijk in het kozijn en steken een beetje uit. Daarnaast worden opdekdeuren afgehangen met speciale paumelie scharnieren. Het grote voordeel van opdek binnendeuren is dat deze deuren minder tocht doorlaten en ook nog eens eenvoudiger te plaatsen zijn.

> Naast een nieuwe opdek binnendeur ook een nieuwe voordeur kopen? Bij ons in het assortiment vindt u alle oplossingen voor uw deuren!

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

©2018 Deurengigant.nl