Glas in lood deuren: korting tot 30%!

Vroeger werden deuren standaard voorzien van glas in loodlijsten omdat men nog geen groot raam uit één stuk kon maken. De loodlijsten houden het glas bij elkaar. Glas in lood deuren staan dan ook goed in oude herenhuizen. Ook in de karakteristieke jaren 20 en 30 huizen zie je vaak glas in lood deuren. Maar ook in een modern interieur past een mooie glas in lood deur. Een glas in lood deur geeft uw woning karakter. Bij Deurengigant vindt u glas in lood deuren, zowel binnen- als buitendeuren, van het merk Cando en Svedex.

Binnendeur met glas in lood van CanDo

In onze collectie Cando binnendeuren vindt u de volgende glas in lood deuren:

  • Cando binnendeur Cardiff
  • Cando binnendeur Dublin
  • Cando binnendeur Jersey
  • Cando binnendeur Muiden

Binnendeur met glas in lood van Svedex

In onze collectie Svedex binnendeuren vindt u de volgende glazen binnendeuren met glas in lood:

  • Svedex binnendeur CA04
  • Svedex binnendeur CA07
  • Svedex binnendeur CA18

Dit zijn klassieke én tijdloze glas in lood deuren. Want een glas in lood binnendeur past in elk interieur. Het heeft iets exclusiefs en zorgt voor sfeer. U kunt kiezen uit diverse glas in lood-patronen. Zo kunt u uw glas in lood deur nog beter afstemmen op uw woonstijl.

Voordeur met glas in lood

Wilt u een voordeur kopen? In onze collectie Cando voordeuren vindt u de volgende glas in lood deuren:

  • Cando ML 697 klassieke voordeur
  • Cando ML 540 tijdloze voordeur
  • Cando ML 650 tijdloze voordeur

Ook bij de voordeuren heeft u de keuze uit verschillende prachtige glas in lood-patronen. U kunt een deur glas in lood ook gebruiken als buitendeur voor een unieke look.

Een glas in lood deur van Cando ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook voorzien van isolatieglas. Zo heeft u een deur met de charme en de authentieke sfeer van glas in lood, maar dan nu ook nog mét het moderne voordeel van isolatieglas.

Overweeg ook eens om een tuinpoort te kopen!

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl