Deurbeslag voordeur: Vakkundige montageservice

Bent u aan het oriënteren op het gebied van deuren? Houd dan rekening met het feit dat een voordeur een allesbepalende indruk geeft van een huis. Een deur in de juiste stijl en met de juiste looks vormt het visitekaartje van uw woning. Zorg daarom dat de voordeur past bij de bouwstijl van de woning en bij uw persoonlijke smaak. Denk daarbij ook aan deurbeslag dat een juiste match vormt met de poort naar uw huis.

Nieuwe deur? Houd rekening met het volgende

Tot deurbeslag rekenen wij alles wat u na de montage van een deur of na een verfbeurt weer op de deur aanbrengt. Maar ook elementen die u op de deur of deurpost aanbrengt vallen onder deurbeslag. Denk hierbij aan deurkrukken, rozetten, sloten en sleutelplaten, voordeurknoppen- en grepen, huisnummers, briefplaten etc. Bent u op zoek naar een voordeur? Houd dan rekening met de volgende ‘bijzaken’:

 • De draairichting van uw voordeur
 • Welk deurbeslag de voordeur verfraaid
 • De weersbestendigheid van het deurbeslag
 • De veiligheid van het deurbeslag

Verschil deurbeslag binnen- en buitendeur

Een binnen- of buitendeur vragen beide om diverse andere maatregelen. Toch hebben zij één ding gemeen: deuren worden pas praktisch wanneer zij zijn voorzien van deurbeslag. Wel zijn er grote verschillende tussen deze deuren. Zo houdt u bij binnendeuren weinig rekening met een slot, neemt u andere maatregelen om tocht tegen te gaan en bent u op zoek naar verschillende soorten deurkrukken voor beide deuren. Hetgeen waar u een deurkrukset van een buitendeur aan kunt herkennen, is het beslag.

Deurmerken

Bij ons is het mogelijk om uit een breed assortiment voordeuren te kiezen. Uw ideale voordeur met bijbehorende accessoires vindt u bij ons. Een voorbeeld van een aantal deurmerken in ons assortiment vindt u hier:

 • CanDo voordeur tijdloos
 • Voordeur landelijk
 • Moodplus voordeur
 • CanDo voordeur
 • Voordeur klassiek
 • CanDo moderne voordeur

Aan voordeuren worden er andere eisen gesteld dan aan binnendeuren. Voordeuren zijn vaak uitgerust met een zogenaamd veiligheidsbeslag. Dit veiligheidsbeslag bestaat uit een schild dat ruimte geeft aan een dik cilinderslot. Door de dikte van het cilinderslot is het voor een buitenstaander onmogelijk om de deur zonder sleutel te openen en is het onmogelijk om dit slot af te breken of vast te pakken. Een ander punt waarop de voordeur van een binnendeur afwijkt is dat het deurbeslag diverse weersomstandigheden moet aankunnen. Het is namelijk niet de bedoeling dat uw deurkruk gaat roesten bij het minste regenbuitje.

Advies

Alles wat u nodig heeft op het gebied van deurbeslag vindt u bij ons. Heeft u advies nodig of wilt u hulp bij het monteren van uw voordeur en het bijbehorende deurbeslag? Neem contact op zodat we een afspraak kunnen inplannen. Onze deskundige vaklui helpt u graag op weg naar een mooie voordeur.

De nieuwe deur is in het vizier. Vol enthousiasme heeft u de deur samengesteld in ons configuratiemenu. U kunt niet wachten tot de deur er eíndelijk is. Maar toch zit u met een knoop in uw maag. Want als het aan uw tijdschema of twee linkerhanden ligt, blijft de nieuwe deur in zijn verpakking gewikkeld.

Bespaar tijd en moeite, maak gebruik van onze montageservice voor de nieuwe deuren. Onze vakkundige monteurs komen bij u langs om de deur perfect te monteren.

Montageservice deuren: zo werkt het

De montageservice is eenvoudig te regelen. Wanneer u de deur bestelt in het configuratiemenu, kunt u als laatste optie de montageservice aanvinken. In het winkelmandje verschijnt direct de prijs, zo weet u exact waar u aan toe bent.

Nadat de nieuwe deur bij ons magazijn geleverd is, nemen wij contact met u op om een geschikte datum te prikken voor de montage van de deur.

Enkele aandachtspunten:

 • Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.
 • Wij meten deuren in én monteren deuren, door het hele land. Met uitzondering van de waddeneilanden.
 • De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Zelf monteren?

Als u uw deuren zelf wilt monteren, dan kunt u hieronder naar de montage instructies van de desbetreffende deuren:

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl