Moodplus

Moodplus binnendeuren

Onze Moodplus deuren zijn voorzien van een unieke en stabiele kern. Door deze kern blijven de deuren vormvast. De panelen zijn ook uiterst vochtbestendig. Moodplus deuren zijn FSC en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie!

De voordelen van Moodplus binnendeuren op een rijtje:

- FSC gecertificeerd. 

- Panelen zijn van hoogwaardig MR kwaliteit MDF (vochtbestendig).  

- De sponningzijde en de omtrek van de deur is voorzien van fijnnervig pine, waardoor deze eenvoudig en glad is af te werken. 

- De FSC hardhouten kern is in de dikte gelamineerd waardoor er ter plaatse geen lataftekening mogelijk is. 

- De FSC hardhouten kern zorgt voor een gewichtstoename en bevestigt de kwaliteitsbeleving.

- De garantie termijn is verdubbeld van 6 naar 12 jaar.

- Met KOMO keurmerk.

- Beter te verwerken en stabieler dan massief mdf deuren.

 

Moodplus achterdeuren

Achterdeuren hebben gestapelde dorpels. Gestapelde dorpels bieden een enorme keuzevrijheid. De openheid en transparantie van uw achterdeur is volledig te bepalen door te variëren met het aantal dorpels en roedes. En wat u ook kiest, het is altijd een keuze voor veiligheid, want deze deuren zijn leverbaar met standaard of veiligheidsglas.

Bij nieuwbouw is veiligheidsglas voorgeschreven in het Nederlandse bouwbesluit. Wij adviseren om dit ook bij vervanging is bestaande woonhuizen toe te passen. Het door Moodplus geleverde veiligheidsglas is zowel inbraak als letselschadeveilig. In combinatie met het juiste hang- en sluitwerk biedt deze uitvoering de maximale beveiliging tegen inbraak.

De voordelen van Moodplus buitendeuren op een rijtje:

- Degelijke pen- gatverbinding

- Voorzien van een perfecte grondverfbehandeling

- Voorzien van ventilatiesleufjes

- Voorgeboorde isoglaslatten, gehecht in de sponning

- Op maat leverbaar

- Op verzoek ook onbehandeld leverbaar


 
 

 
 

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

 
 
 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl