Houten binnendeuren

cando
svedex
moodplus
skantrae
austriaBreedte
HoogteGratis deurbeslag

Bij aankoop van 6 binnendeuren of meer is het deurbeslag Sydney, Paris of London GRATIS.

Alle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Houten binnendeuren: gebruik de inmeetservice!

Houten binnendeuren zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Ze kunnen tijdloos, modern of klassiek zijn. Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment houten binnendeuren. Het is belangrijk dat jouw houten binnendeur aansluit bij jouw wensen, daarom is het belangrijk dat je een keuze kunt maken uit:

 • Houtsoort
 • Stijlen
 • Kleuren
 • Maten

Wil je een hardhouten binnendeur? dan is dat zeker mogelijk. Een andere populaire optie is de houten binnendeur met glas.

HOUTEN BINNENDEUR MET GLAS VOOR EEN VERLICHTE RUIMTE

Houten binnendeuren met glas zorgen voor een luxueuze uitstraling in een kamer. Daarnaast zorgen ze ook voor extra lichtval in de kamer. Bij een houten binnendeur met glas zijn verschillende typen glas mogelijk:

 • Houten binnendeuren met blanke gas
 • Houten binnendeuren met mat glas
 • Houten binnendeuren met blank facet glas
 • Houten binnendeuren met glas in lood

Naast de verschillende typen glas kun je de binnendeur ook een mooie kleur geven door hem te schilderen. Onze houten binnendeuren met glas zijn verkrijgbaar in verschillende merken, zoals Cando, Svedex en Skantrae.

MASSIEF HOUTEN BINNENDEUREN

Deze houten deuren, met glas of zonder, zijn zeer populair. Deze stijl binnendeuren hebben een strakke, klassieke uitvoering en behouden hun elegante uitstraling. Veel massief houten deuren zijn niet meer gemaakt van massief eiken of grenen. Vaak zijn de deuren gemaakt van fineer met een toplaag van een massieve houtsoort. Denk hierbij aan de volgende houtsoorten:

 • Eiken
 • Grenen
 • Vuren
 • Walnoot

Dit komt omdat een volledig massieve houten binnendeur eerder kan krimpen en scheuren door uitdroging en temperatuurverschillen. Een deur die krom getrokken of licht gescheurd is, is iets wat nu eenmaal sneller kan voorkomen bij hout. Bij een binnendeur met alleen een houten toplaag gebeurd dit vrijwel nooit. 

Houten binnendeur: opdek of stompe deur?

Als je kiest voor een houten binnendeur met glas of zonder glas, dan is het belangrijk dat je kiest voor het juiste type houten deur. Met een houten binnendeur kun je kiezen voor een stompe- of opdekdeur. Een stompe deur valt namelijk in zijn geheel in het kozijn. Opdekdeuren vallen gedeeltelijk in het kozijn en hangen ook aan speciale scharnieren. Kijk in de afbeelding hieronder wat voor soort deur je nodig hebt.

Andere mogelijkheden:

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙