Cando binnendeuren

candoBreedte
HoogteGratis deurbeslag

Bij aankoop van 6 binnendeuren of meer is het deurbeslag Sydney, Paris of London GRATIS.

Alle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Cando binnendeuren kopen: Gebruik de inmeetservice!

Bij Cando vind je een ruim assortiment binnendeuren. Van modern tot klassiek, van minimalistisch tot industrieel en van tijdloos tot landelijk. Voor elke stijl vind je een bijpassende binnendeur. Je maakt je binnendeur helemaal af door het toevoegen van bijpassend deurbeslag en scharnieren. Wanneer je in de configurator je deur gaat samenstellen je aan de hand meegenomen en wordt alles wat je nodig hebt bij het kopen van een deur aan je gevraagd. Handig, want zo weet je dat je deur compleet geleverd wordt en je niks vergeet.

Het merk Cando

Als je zoekt naar deuren, dan heb je de naam Cando al vaak voorbij zien komen, maar wat is het eigenlijk? Cando is een van de bekendere en grote merken op het gebied van deuren. Het is zelfs de meest verkochte deur van Nederland. Er zijn vele verschillende type deuren, van modern tot klassiek. Cando binnendeuren zijn er altijd te vinden in een vorm die past bij jouw interieurstijl. Het grote voordeel van Cando deuren is dat deze ook in verschillende prijsklassen verkrijgbaar zijn.

Cando binnendeuren: opdek of stomp

De Cando binnendeur is ontzettend populair en is in vele Nederlandse huishoudens te vinden. Wat veel mensen niet weten dat een Cando binnendeur op twee manieren wordt aangeboden. Je kiest uit twee mogelijkheden. Een opdekdeur of een stompe deur.

Welk type deur je nodig hebt, is afhankelijk van het kozijn. Het verschil is te herkennen aan de manier waarop de deur sluit in het kozijn. Bij een Cando stompe binnendeur is de buitenrand vlak en sluit de deur in het kozijn. Bij een Cando opdek binnendeur heeft de buitenrand een opdekrand en sluit op het kozijn. Ook zit er een verschil in het type scharnier dat je nodig hebt. Je kunt de keuze voor een stompe of opdek binnendeur maken als je in de configurator zit.


Cando Dimension

Cando Dimension is een serie die bestaat uit tijdloze binnendeuren. Wanneer je op zoek bent naar een binnendeur die nooit gaat vervelen zit je met een deur uit deze serie dus helemaal goed. Van een deur met facetpanelen tot een deur met glas, er zijn veel verschillende designs zodat er altijd een deur is die past bij jouw wensen.

Cando Bristol
Cando Atlanta Cando Bolton Cando Cardiff Cando Manchester Cando Bristol


Cando Industrial

Houd je van strak, minimalistisch en industrieel? Kijk dan naar de Cando Industrial deuren. Deze deuren hebben smalle stijlen en dorpels waardoor het een modern en industrieel karakter krijgt. Door de dunne stijlen hebben deze deuren ook speciaal deurbeslag.  

Cando Traditional
Ben je op zoek naar klassieke binnendeuren die luxe uitstralen? Kijk dan naar de Cando Traditional binnendeuren. Deze prachtige deuren zijn vaak voorzien van panelen met een klassiek profiel of glas-in-lood.

Cando Capital
Cando Capital deuren zijn strakke, moderne deuren in het wit en zwart. Ze worden in beide kleuren afgelakt geleverd. Dat is handig want zo is een schilder niet nodig. Cando heeft de stijlen van deze deuren op gelijke hoogte gehouden als de groefdeuren. Hierdoor zijn de Cando Capital deuren goed te combineren met groefdeuren.

Cando boardpaneel deuren
Boardpaneel deuren zijn binnendeuren met een honingraatvulling. Dit zijn lichtgewicht deuren en daardoor geschikt als zolderkamerdeur of slaapkamerdeur. Er is een ruime keuze aan deuren met verschillende stijlen zoals landelijk, klassiek en modern.

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙