Deuren outlet: breed assortiment deuren tegen 30% korting

Bij ons kunt u terecht voor maatwerk deuren van verschillende merken en in verschillende stijlen. Of u nu een binnen- of buitendeur zoekt. Een voordeur- of een achterdeur. Een slaapkamerdeur of een badkamerdeur. Wij hebben een uitgebreide deuren outlet. In ons brede assortiment is er ook voor u wat wils.

Diverse soorten deuren

Fleur uw geven op door een mooie buitendeur aan te schaffen die uw huis complementeert of zorg voor een achterdeur met veiligheidsbeslag. Bent u meer op zoek naar een slaapkamerdeur met een goede isolerende werking? Of bent u juist op zoek naar een simpele kelderdeur zonder deurklink, maar met deurknop? In onze deuren outlet vindt u een grote verscheidenheid aan deuren. Wij verkopen deuren van de volgende type en stijlen:

Wanneer u een nieuwe woning betrekt, is het logisch dat u de woning van te voren aan een grondige inspectie onderwerpt. Wellicht bent u tot de conclusie gekomen dat u alle of slechts enkele deuren in huis wilt vervangen. Dit zijn momenten waarop er een besluit wordt genomen om tussen de deuren outlet te kijken. Wat wij zien is dat er vaak pas voor nieuwe deuren wordt gekozen wanneer er een verhuizing op het program staat. Toch hoeft u dit moment niet af te wachten.

Een metamorfose van uw interieur, is óók een goed moment voor de aanschaf van nieuwe deuren. Zorg voor eenheid in uw huis en kies binnendeuren die gezamenlijk zorgen voor één geheel. Of laat één deur juist opvallen en gebruik voor één grote ruimte bijvoorbeeld eens een roomdivider in de vorm van een barndeur. Deze deuren zien wij steeds meer terug in moderne woningen en zijn een echte aanwinst voor een industrieel interieur. Maar ook in een woning met een landelijke uitstraling zorgt een barndeur voor een verrijking van de ruimte.

Merken deuren outlet

In onze deuren outlet kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod van de volgende merken:

  • CanDo
  • Svedex
  • Moodplus

Waar het bij veel fabrikanten met een deuren outlet niet mogelijk is om maatwerk te verrichten, is dat wel het geval bij Deurengigant. Zo is het mogelijk om barndeuren aan te passen naar de gewenste maat. Voor alle andere deuren gelden standaard maten.

Keuzehulp

Bekijkt u ons uitgebreide deuren outlet, maar komt u er niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee. Bij elke deur ziet u in de configurator bijpassend deurbeslag. Zo kunt u iets gemakkelijker een beslissing maken. Neem contact op wanneer u er met de configurator niet uitkomt. Wij helpen u graag. Een bezoekje brengen aan één van onze showrooms in Breda, Purmerend of Hoofddorp kan ook. Hier staan onze vakmensen u te woord en doet u boordevol inspiratie op.

De nieuwe deur is in het vizier. Vol enthousiasme heeft u de deur samengesteld in ons configuratiemenu. U kunt niet wachten tot de deur er eíndelijk is. Maar toch zit u met een knoop in uw maag. Want als het aan uw tijdschema of twee linkerhanden ligt, blijft de nieuwe deur in zijn verpakking gewikkeld.

Bespaar tijd en moeite, maak gebruik van onze montageservice voor de nieuwe deuren. Onze vakkundige monteurs komen bij u langs om de deur perfect te monteren.

Montageservice deuren: zo werkt het

De montageservice is eenvoudig te regelen. Wanneer u de deur bestelt in het configuratiemenu, kunt u als laatste optie de montageservice aanvinken. In het winkelmandje verschijnt direct de prijs, zo weet u exact waar u aan toe bent.

Nadat de nieuwe deur bij ons magazijn geleverd is, nemen wij contact met u op om een geschikte datum te prikken voor de montage van de deur.

Enkele aandachtspunten:

  • Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.
  • Wij meten deuren in én monteren deuren, door het hele land. Met uitzondering van de waddeneilanden.
  • De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Zelf monteren?

Als u uw deuren zelf wilt monteren, dan kunt u hieronder naar de montage instructies van de desbetreffende deuren:

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl