Svedex superlak deuren

svedexBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Svedex superlak deuren kopen: deze maand tot 15% korting!

De Svedex Superlak deuren zijn razend populair. Dat snap je pas wanneer je ze aan den lijve ondervindt. De krasvaste laag zorgt ervoor dat je lang geniet van je duurzame en bovenal stijlvolle deur. Wat zijn jouw wensen? Een deur met satijnglas, HR glas of toch een klassieke paneeldeur bestaande uit enkele vlakken? Vind je favoriete Superlak deur van Svedex tussen ons assortiment en stijl je deur naar smaak.

Svedex superlak: 10 jaar garantie

Koop je Svedex deuren, dan haal je dé ambassadeur van goede smaak in huis. En dat voor een heel lange tijd. De Superlak-laag kent namelijk een garantie van tien jaar. Zowel op duurzaamheid als op aantasting van de laklaag door gebruik. Daarnaast kent de lak van een superlak deur van Svedex nog meer voordelen:

  • Een superlak deur van Svedex is ongevoelig voor zonlicht
  • Svedex superlak deuren zijn zeer duurzame deuren
  • Svedex superlak is uitermate slijt- en krasvast
  • De superlak deur Svedex zijn zeer milieuvriendelijk
  • Superlak in de kleur Alpine wit (RAL9010) en Extra wit

De Svedex Superlak deuren zijn van de hoogwaardige kwaliteit. Geen enkele andere lak biedt hetzelfde voordelen. Het prettige is dat de Svedex Superlak opdekdeur ook nog eens duurzaam is. Door de stevige lak, verkleurt de deur niet. Dat betekent dat deze eigenlijk nooit geschuurd en gelakt hoeft te worden. Ook is de binnenvulling van de deur FSC gecertificeerd.

Nieuwsgierig welke deuren we allemaal in ons assortiment hebben? Bekijk Svedex Linea, de Svedex Connect of één van onze andere Svedex deuren.

Welke draairichting heeft mijn Svedex Superlak deur?

Als je een Svedex Superlakdeur bestelt, is het belangrijk dat je de juiste draairichting kiest. Je bepaalt de draairichting van je Svedex superlak deur als volgt:

  • Ga aan de kant staan waar de deur naartoe open draait
  • Kijk waar de scharnieren zijn gemonteerd
  • Zijn de links of rechts gemonteerd?
  • Als de scharnieren aan de rechterkant zitten, dan is de deur rechtsdraaiend
  • Als de scharnieren aan de linkerkant zitten, dan is de deur rechtsdraaiend

Het voordeel van alle Svedex deuren is dat je er nauwelijks werk aan hebt. Het slot is al gemonteerd en het krukgat ingefreesd op een standaard hoogte van 1050 mm. Het enige wat je hoeft te doen is de deurklink erop zetten en de deur afhangen.

Afhankelijk van de hoogte van de deur heb je een x aantal paumellegaten nodig. Vanaf 2315 mm hoogte, heb je er 3 nodig. Anders 2 paumelle (scharnier) gaten.

Opdekdeur of stompe deur?

Als je een nieuwe Svedex superlak deur aanschaft, is het belangrijk dat je het juiste type deur kiest. Je kunt namelijk kiezen voor een Svedex superlak opdekdeur of een Svedex superlak stompe deur. Het verschil tussen deze deuren is de manier waarop ze in het kozijn vallen. Een Svedex Superlak opdekdeur valt namelijk gedeeltelijk in het kozijn, waar een Svedex Superlak stompe deur volledig in het kozijn valt. 

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙