Houten schuifdeuren

cando
svedex
moodplus
skantrae
austriaBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Houten schuifdeur: handige deurenconfigurator

Bij een verhuizing of restyling van het interieur wordt de finishing touch vaak vergeten: binnendeuren en buitendeuren. En dat terwijl ze intensief worden gebruikt én ze de woonstijl benadrukken. Zorg eens voor een blikvanger in huis in de vorm van een houten schuifdeur.

Houten schuifdeuren op maat met een ophangsysteem kunnen tegenwoordig eigenlijk niet ontbreken in een woning. Waar houten schuifdeuren vroeger vooral als staldeuren op boerderijen voorkwamen, is het nu een echte toevoeging voor elke interieur. Een houten schuifdeur is niet enkel een eyecatcher, maar is ook erg handig. Deze deuren hebben maar weinig ruimte nodig en zijn daarom ideaal om ruimtes af te sluiten, zoals:

 • Grote ruimtes: denk hierbij aan en-suite deuren, dubbele deuren tussen twee aaneengesloten kamers
 • Als deur voor een inloopkast.
 • Om twee ruimtes te scheiden: tussen de hal en de living, of tussen de woonkamer en de keuken. 

Een schuifdeur van hout ontwerpen

Creëer met een houten schuifdeuren op maat een werkplek, een plek waar je tot rust kunt komen of een plek waarachter je spullen kunt oplossen. Bij bijna elke binnendeur op onze website kun je een schuifdeursysteem bij kopen. Door onze verschillende stijlen deuren kun je je schuifdeur een uitstraling naar wens geven. Bijvoorbeeld:

 • Steellookdeuren: Op het oog lijken steellook deuren gemaakt van staal, maar ze zijn eigenlijk gemaakt van hout.

 • Luxe binnendeuren: een rijke profilering, gelamineerde houten stijlen en dorpels en karakteristiek deurbeslag. Onze luxe binnendeuren worden nóg een tikkeltje luxe wanneer je van deze deur een houten schuifdeur maakt.

 • Barndeuren: deze boeren deuren staan prachtig in een landelijk interieur, maar ook als statement piece in een modern interieur.

 • Boarddeuren: deze deuren zie je vaak op bovenverdiepingen vanwege het lichte gewicht.

Diverse schuifdeursystemen voor je schuifdeur

In onze configurator bestel je eenvoudig een schuifdeursysteem waardoor je van houten deuren heel eenvoudig een houten schuifdeuren op maat maakt. Je kunt kiezen uit verschillende schuifdeursystemen en bijbehorende elementen, denk hierbij aan:

 • Barley schuifdeursysteem
 • Cattle schuifdeurkom
 • Riley schuifdeursysteem
 • Afwerkkoof
 • Wick Schuideurkom

Tip: bij schuifdeuren, hoef je geen rekening te houden met de draairichting. Ook bestel je altijd een stompe deur. Houd rekening met een overlap aan elke kant van 4,5 cm. Zo heb je niet te maken met doorkijk en vermijd je de doorgang van kou naar andere ruimtes.

> Bekijk ook eens onze deuren geschikt voor de tuin. Een tuindeur op maat is zo gemaakt met de configurator!

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙