Kelderdeur kopen: Gebruik onze handige montageservice!

Het is een verloren pareltje van het huis. Daar waar de potten wekken en de buizen lekken, verjaren de wijnen. Kelders van oude huizen zijn de plekken waar spinnen webben en u de wind hoort ruizen. De kelder is het fundament van een huis. Misschien donker en angstaanjagend, maar slechts een paar stappen en u bent er weer. Badend in het licht van uw huiskamer. De poort naar de kelderdeur heeft iets magisch.

Gigantisch aanbod

De entree naar de onderste verdieping van het huis verdient de aandacht. Bij Deurengigant kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan kelderdeuren om de overgang van huis naar kelder net even specialer te maken. Wat voor soort kelderdeur u wilt kiezen voor de onderste verdieping van het huis is aan u. Aan ons om u een ruime collectie kelderdeuren te tonen van merken als CanDo, Svedex en Moodplus:

 • Barndeuren
  Barndeuren, ofwel staldeuren geven de ruimte iets authentieks. Iets sfeervols dat mooi staat bij een moderne inrichting die het huis wat persoonlijkheid meegeeft. De steigerhouten barndeuren, zijn gemaakt in eigen werkplaats en naar eigen smaak kunt u kiezen voor een afwerking in verschillende vintage tinten.
 • Industriële deuren
  Voor een trendy inrichting zonder al te veel poespas zijn de steellook industriële deuren momenteel dé aanwinst. Deze deuren passen op alle stompe kozijnen en zijn leverbaar met of zonder glas. Een volledig mat afgewerkte zwarte deur geeft de entree van de kelder een robuuste uitstraling. Anders dan de naam doet vermoeden zijn de steellook deuren niet van staal, maar van HDF; zeer fijn geperst board met een hoge dichtheid.
 • Boarddeuren
  Dit zijn misschien wel de meest populaire deuren voor binnenshuis. Een stomp deur of een opdekdeur die toepasbaar is voor elke ruimte. Zo ook voor de kelder. Laat de entree naar de kelder niet onder doen voor de rest van het huis en kies hier ook voor een boarddeur. Niemand zal verwachten dat deze deur zal leiden naar een ondergrondse ruimte.
 • Brandwerende deuren
  Dit type kelderdeur is brandvertragend en kan, liggend aan de gronding, een vuurzee 30 tot 60 minuten weren. Deze deur doet wat het moet doen en is daarom vooral functioneel en mooi in zijn eenvoud.
 • Louvredeuren
  Nostalgisch, fantasierijk en authentiek. Zomaar woorden die het uiterlijk van louvredeuren beschrijven. Deze deur geeft de ruimte een karakteristieke sfeer en zorgt voor verwondering. Wat zal zich achter deze deur bevinden? Louvredeuren zijn typisch deuren die gebruikt worden als kastdeur of voor een bijzondere ruimte, zoals een kelder of boudoir. Het is mogelijk dit type deur zowel qua breedte als lengte aan te passen. Ook kunt u kiezen voor open of dichte louvres en met of zonder paneeldeur.

Kelderdeur kopen: Profiteer van de service van Deurengigant

Zelf een kelderdeur plaatsen. Dat is mogelijk, maar niet bij elke kelderdeur even gemakkelijk. Deurengigant levert een inmeet- en montageservice en bied u de laagste prijs garantie voor uw binnendeuren. Weet u precies wat u nodig heeft en heeft u geen hulp nodig? Bespaar dan naast de gratis verzending op uw aankoop en ga zelf aan de slag om de entree naar de kelder te verfraaien.


 
 

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

 
 
 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl