Houten steel look deuren

cando
svedex
moodplus
skantrae
austriaBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Houten steel look deur: tot wel 20% korting!

Houten deuren met steel look zijn bijna niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. De robuuste, maar tegelijk ook elegante stijl maakt deze houten steel look binnendeuren heel geliefd. En een groot voordeel is dat deze vervangers voor de ‘echte’ taatsdeuren van staal, een stuk goedkoper zijn in de aanschaf.

Kies voor een eyecatcher in je interieur

Een houten steel look deur is – vaak ongemerkt - een heel aanwezig voorwerp in je huis of op kantoor. Niet alleen door de omvang, maar vooral ook vanwege het design. In één klap maakt deze deur de kamer veel moderner. Een echte eyecatcher dus. En het leuke is: een houten deur met steel look in elk interieur een mooie toevoeging. Het sluit perfect aan in een modern kantoor maar ook bij een woning met landelijke sfeer komt een houten steel look deur goed tot zijn recht.

Voordelen van een houten steel look deur

Ben je aan het oriënteren voor een houten deur met steel look en ben je benieuwd naar de voordelen ten opzichte van een originele taatsdeur? Dit is een terechte vraag en hier geven we graag antwoord op. Hieronder zie je de voordelen van houten steel look binnendeuren op een rijtje:

  • Goedkoper: hout met zwarte of witte lak is voordeliger dan echte stalen deuren. Qua uitstraling is het bijna niet te onderscheiden van echt staal. Alleen als je de deur voelt merk je dat deze van hout is gemaakt in plaats van staal.
  • Eenvoudig te bewerken: de houten staallook deur zijn eenvoudig over te verven. Een andere kleur geven aan de deur als je de steel look zat bent, is dus geen probleem.
  • Eenvoudig te monteren: Echte taatsdeuren draaien om hun verticale as. De draaipunten van deze deuren bevinden zich aan de onder- en bovenkant van de deur. Houten deuren met steel look passen in het huidige kozijn omdat ze met gewone scharnieren aan het kozijn worden bevestigd zoals elke andere deur. Nieuwe kozijnen en extra verstevigingen is overbodig.

Tip: kijk ook eens naar iets anders dan houten taats deuren. Bijvoorbeeld onze binnendeuren algemeen of binnendeuren met glas.

Stel samen met de configurator

Een steel look deur van hout stel je eenvoudig zelf samen in onze handige online designtool. Kies de gewenste binnendeur staal look en doorloop de volgende stappen:

  1. Formaat: maak een keuze uit verschillende standaardmaten
  2. Draairichting: wil je een linksdraaiende deur of een rechtsdraaiende deur? Vanzelfsprekend zitten de scharnieren van de linksdraaiende deur aan de linkerkant en de scharnieren van de rechtsdraaiende deur aan de rechterkant.
  3. Randafwerking: kies voor een stompe deur of een deur met opdekrand
  4. Het slot en deurbeslag: kies het soort slot. Wil je alleen een loopslot dat met de deurkruk wordt bediend of wil je de deur juist op slot kunnen draaien?
  5. Scharnieren: selecteer de scharnieren passend bij de kleur deur
  6. Accessoires: kies bijvoorbeeld voor een tochtstrip

Wil je onze houten steel look binnendeuren eerst in het echt ervaren voordat je bestelt? Kom alle deuren bekijken in één van onze showrooms in Breda, Hoofddorp of Purmerend. Zo weet je zeker dat een houten steel look deur de juiste keuze is voor jou en jouw interieur.

En naast binnendeuren hebben we ook verschillende andere deuren in dezelfde stijl. Zo kun je de stoere steel look bij alle deuren in je huis doorvoeren. Hierdoor creëer je rust en een uniforme uitstraling. Kies naast de binnendeuren bijvoorbeeld ook voor openslaande tuindeuren met staal look.

Bekijk ook eens: 

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙