Opdek binnendeuren

cando
svedex
moodplus
skantrae
austriaBreedte
HoogteGratis deurbeslag

Bij aankoop van 6 binnendeuren of meer is het deurbeslag Sydney, Paris of London GRATIS.

Alle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Opdek binnendeuren kopen: deze maand tot 20% korting!

Je wilt nieuwe opdek binnendeuren. Dat komt goed uit. Jouw nieuwe binnendeur met opdek rand staat al op je te wachten. In de configurator geef je voor de opdek deuren de juiste maatvoering aan, de draairichting en het deurbeslag van je voorkeur. Wij maken de deur op maat zodat het perfect in de sponning past. Bekijk de website en kies je favoriete opdek binnendeur.

 

WELKE OPDEK BINNENDEUR PAST IN JOUW RUIMTE?

Bekijk je ons assortiment opdek deuren, dan valt op dat wij ontelbaar veel verschillende deuren verkopen. Ga naar het navigatiemenu en vind een deur aan de hand van:

 • Stijl; tijdloos, modern, klassiek, barn, steellook
 • Merk; CanDo, Svedex, Moodplus, Skantrae
 • Hoogte
 • Breedte
 • Tags; paneeldeuren, glas, glas in lood
 • Materiaal

Kan ik een opdekdeur schilderen? Uiteraard. Soms ben je tevreden met de look van de opdek deuren, maar wil je deze het liefst zó kleuren dat deze bij het kleurenpalet in je interieur past. Veel van onze deuren zijn al gegrond. Kies watergedragen verf voor binnendeuren in een kleur naar wens.

 

VERSCHIL STOMPE & OPDEK BINNENDEUREN

Naast een binnendeur met opdek rand, verkopen wij ook stompe deuren. Heb je momenteel alleen een deuropening en geen deur – omdat je in een nieuwe woning trekt, dan raden we aan een opdek binnendeur aan te schaffen. Waarom een opdekdeur? Vanwege het feit dat deze deur meer tocht tegenhoudt. Dit komt door de manier waarop deze in de sponning past. Dit is direct het verschil tussen stompe en opdek binnendeuren.

 • Stompe deuren vallen volledig in het kozijn en hebben een volledig platte rand aan alle kanten. Deze deuren worden afgehangen met normale scharnieren
 • Opdek binnendeuren vallen gedeeltelijk in het kozijn en steken een beetje uit. Daarnaast worden opdekdeuren afgehangen met speciale paumelle scharnieren.

Een nieuwe opdek binnendeur houdt niet alleen meer tocht tegen, ook heeft het een andere ‘functie’. Omdat de opdekrand over het kozijn valt, zie je geen naden. Dit kan esthetisch fraaier zijn. Andere fraaie oplossingen voor je deuropening vind je in een loftdeur. Ook kun je bij ons een nieuwe voordeur kopen.

BINNENDEUREN OPDEK OPMETEN: HOE DOE IK DIT?

In de configurator geef je aan uit welke maten de opdek binnendeur bestaat. Daarbij vink je ook aan of je een links- of rechtsdraaiende binnendeur nodig hebt.

Links- of rechtsdraaiende deur

Bepaal of je links- of rechtsdraaiende opdek binnendeuren hebt door aan de kant te staan waar de deur naartoe opent. Zie je de scharnieren aan de rechterkant, dan heb je een rechtsdraaiende opdek binnendeur. Zitten de scharnieren links, dan vink je aan dat je een linksdraaiende binnendeur opdek nodig hebt.

Afmetingen bepalen

Als je de binnendeuren opdek opmeet, dan doe je dit op een andere manier dan bij een stompe deur. Bij een stompe deur kun je eenvoudig de hoogte en breedte van de deur opmeten, bij een binnendeur opdekdeur gaat dit anders. Meet de deur als volgt:
 • Hoogte: Meet de buitenzijde van de opdek binnendeur met opdekrand
 • Breedte: Meet de binnenzijde van de opdek binnendeur zonder opdekrand

Binnendeuren kunnen het verschil maken in je woning. Bedenkt wel dat ze pas waarde toevoegen aan de ruime wanneer ze op een juiste wijze in de sponning hangen. Klemmende of scheef hangende deuren doen afbreuk aan de ruimte en kunnen hinder veroorzaken. Een juiste maatvoering is dus erg belangrijk. Kies eens voor gemak en laat de deur door onze specialisten opmeten waarna je de deur op maat kunt bestellen. Kies voor de inmeetservice!

 

MET OF ZONDER GLAS?

Bekijk je ons assortiment, dan zal opvallen dat wij ontelbaar veel verschillende deuren verkopen. Wellicht heb je voor jezelf al een keuze gemaakt in welke hoek je zoekt. Ga je voor een klassieke deur, dan zullen de luxe stijldeuren van merken als Cando, Moodplus en Svedex zeer in de smaak vallen. Voor veel binnendeuren geldt dat ze uit te voeren zijn met of zonder glas. Waar laat jij je oog opvallen? Op een binnendeur opdek met:

 • Satijnglas;
 • blank glas;
 • of mat glas?

Wij vertellen je alles over deuren. Hoeveel speling moet een deur hebben en zijn brandwerende deuren verplicht? Lees meer en ontdek alle handige feiten over deuren.

 

Andere mogelijkheden:

A

Achterdeur

B

Berkvens deuren opdek

Binnendeur Berkvens

D

Dubbele deuren binnen

 

K

Kozijn met opdekdeur

 

 

 

 

 

 

S

Schuifwand maken

Standaard deurmaten

Steel look deur op maat maken

T

Tuindeuren

V

Voordeur met glas

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd van de opdek binnendeuren?

Afhankelijk van het merk kunnen wij snel de binnendeuren opdek leveren. CanDo opdek binnendeuren heb je binnen 8 tot 10 dagen in huis. Svedex binnendeuren opdek heb je over ongeveer 15 dagen in huis. Deze levertijden zijn van toepassing op de deuren die vanuit voorraad worden geleverd. Binnendeuren opdek op maat of bestellingen met extra accessoires kunnen de levertijd langer maken.

Kan ik de binnendeuren opdek laten monteren?

Je kunt de binnendeuren met opdek rand door ons laten monteren. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het aantal en het type deuren dat je koopt. Deze kosten worden duidelijk in beeld gebracht tijdens het bestellen van een binnendeur opdek of meerdere opdek binnendeuren.

Kan ik de deuren bekijken in een showroom?

Wij hebben op drie verschillende plekken in het land een showroom. Je kunt onze showroom in Breda, Purmerend of Hoofddorp bezoeken. Naast de opdek binnendeuren kun je ook alle mogelijkheden bekijken voor een nieuwe buitendeur!

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙