Kelderdeur kopen: Gebruik onze handige montageservice!

cando
svedex
moodplus
skantrae
austriaBreedte
HoogteGratis deurbeslag

Bij aankoop van 6 binnendeuren of meer is het deurbeslag Sydney, Paris of London GRATIS.

Alle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Het is een verloren pareltje van het huis. Daar waar de potten wekken en de buizen lekken, verjaren de wijnen. Kelders van oude huizen zijn de plekken waar spinnen webben en u de wind hoort ruizen. De kelder is het fundament van een huis. 

Kelderdeur kopen: gigantisch aanbod

De entree naar de onderste verdieping van het huis verdient de aandacht. Bij Deurengigant kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan kelderdeuren om de overgang van benedenverdieping naar kelder net even specialer te maken. Wij hebben een ruime collectie deuren die geschikt zijn voor de kelden van merken als CanDo, Svedex, Skantrae en Moodplus:

 • Barndeuren
  Barndeuren, ofwel staldeuren geven de ruimte iets authentieks. Iets sfeervols dat mooi staat bij een moderne inrichting die het huis wat persoonlijkheid meegeeft. De steigerhouten barndeuren zijn gebaseerd op traditionele staldeuren. 
 • Industriële deuren
  Voor een trendy inrichting zonder al te veel poespas zijn de steellook industriële deuren momenteel dé aanwinst. Deze deuren passen op alle stompe kozijnen en zijn leverbaar met of zonder glas. Een volledig mat afgewerkte zwarte deur geeft de entree van de kelder een robuuste uitstraling. Doordat ze van stevig hout zijn gemaakt in plaats van staal, zijn ze ook nog eens een betaalbaar. 
 • Boarddeuren
  Dit zijn misschien wel de meest populaire deuren voor binnenshuis. Een stompe boarddeur of een opdek boarddeur is toepasbaar voor elke ruimte. Een board deur is ook geschikt voor elke ruimte. Deze soort binnendeuren kenmerken zich doordat ze licht van gewicht zijn, een eenvoudige look hebben en heel betaalbaar zijn. 
 • Brandwerende deuren
  Dit type kelderdeur is brandvertragend en kan, liggend aan de gronding, een vuurzee 30 tot 60 minuten weren. Deze deur doet wat het moet doen en is daarom vooral functioneel en mooi in zijn eenvoud. 

Profiteer van onze service met een kelderdeur kopen

Zelf een deur naar de kelder plaatsen. Dat is mogelijk, maar niet bij elke kelderdeur even gemakkelijk. Deurengigant levert een inmeet- en montageservice en bied je de laagste prijs garantie voor jouw binnendeuren. Weet je precies wat je nodig hebt als deur naar de kelder en heb je geen hulp nodig? Bespaar dan op jouw aankoop en ga zelf aan de slag om de deur naar de kelder te verfraaien. 

> Bekijk ook onze buitendeuren op maat!

Wat zijn kelderdeuren precies?

Kelderdeuren zijn specifieke deuren die bedoeld zijn om toegang te bieden tot de kelder van een woning of gebouw. Ze zijn doorgaans robuuster en bestand tegen vocht, gezien de vochtige aard van veel kelders.

Waarom is het materiaal van een kelderdeur zo belangrijk?

Het materiaal van de kelderdeur is cruciaal omdat het bestand moet zijn tegen de unieke omstandigheden van een kelder, zoals vochtigheid en temperatuurschommelingen. Vaak worden materialen zoals metaal, massief hout en bepaalde soorten kunststof gebruikt, die deze omstandigheden kunnen weerstaan zonder te rotten of te corroderen.

Hoe zorg ik voor een goede isolatie met mijn kelderdeur?

Een goede isolatie is essentieel om energieverlies te voorkomen en de kelder op een stabiele temperatuur te houden. Zorg ervoor dat de kelderdeur goed aansluit en overweeg het gebruik van extra afdichtingsstrips. Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor deuren met een geïntegreerde isolatielaag, zoals deuren met een kern van schuim of ander isolerend materiaal.

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙